alt

10. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan EROL AMET (sağda)   Kölnn'de düzenlenen Anuga Gıda Teknolojileri 2015 Fuarında Türk firmlaraının standlarını ziyaret ederek yeni bağlantılar yaptı.

TOBB tarafından düzenlenen  10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya bölgesinden Gümülcine şehirnden katılan EROL AMET Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunudur.

alt

Yoğurt, ayran, peynir, tereyağı vb süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibi olan10. TKG üyesi  EROL AMET  Gümülcine Sanayi Odası üyesidir. 

Anuga FoodTec 2015 uluslararasi yiyecek ve içecek teknolojisinin üreticileri ve gıda sektörü yatırımcılarıyla buluştugu en önemli fuarlardan biridir. Gıda sektöründeki tüm gelişim ve buluşların sergilendigi en yenilikçi fuarı olarak  bir çok konuda bilgi ve teknoloji alış verişinin en yüksek düzeyde uygulandıgı fuardır. 

Anuga FoodTec fuarında özellikle depolama teknolojileri, soguk depolama ve klima teknolojileri, kalite kontrol ve nakliyati yer almaktadir.

Anuga FoodTec 2015   Uluslararası Yiyecek Teknolojileri Fuarında et kesim makinalari, Sebze, meyve, icecek, baharat, aroma ve süt ürünleri isleme makinalari, konserve ve hazir gıda paketleme, organik bio teknolojisi, ambalaj teknigi ve makinalar sergilenmektedir.

 24~27 Mart 2015  tarihlerinde  Almanya'nın  Köln şehrinde Kölnn Messe'de açılan Uluslarrası Gıda Fuarı Anuga 2015 sektörün en önemli buluşma noktalarından biridir. Uluslararası gıda fuarlarının öncüsü ve en önemlilerinden biri olan Anuga FoodTec fuarına  çok sayıda Trk firması katılarak ürünlerini sergilemektedir. 
alt
 
Üç yılda bir düzenlenen Anuga Food Tech  gıda teknolojisindeki son yeniiklerin  sektör temsilcilerinin beğenisine sunulduğu  çok önemli bir  çekim merkezi yaratmakadır. 
 

Uluslararası Yiyecek Teknoloji Fuarı; dondurma makinaları, süt ve süt ürünleri makinaları,tatlı makinaları, ekipmanları ve ambalaj teknolojisi vb ürünlerdeki son yenilkleri ziyaretçilerin bilgisine  sunmaktadır..

Anuga Food Tech (Uluslararası Yiyecek Teknolojileri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

2012 yılında düzenlenen fuara  41 farkli ülkeden 1.291 firma stant açarak katılmıştı. Türkiye'den  34 firmanı katıldığı fuarı 43.091 kişi ziyaret etmişti.