alt

4. TKG programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan SADYR EİBOV (soldan 2.) ve DATÜB yönetiicleri  Cumhurbaşkanının  Ukrayna ziyaretinde Ahıska Türklerinin  hakları ve isteklerinin gündeme getirilmesinden memnun oldu. 

alt

DATÜB  (Dünya Ahıskla Türkleri Birliği) Genel Başkan Yardımcısı ve 4. TKG üyesi SADYR EİBOV (soldan 2.)  Ahıska Türklerinin haklaraı konusundaki mücadelesine ve çalışmalarına yorulmadan devam etmektedir. 

Ziyaretle ,lgili DATÜB  web sayfsında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Ziyaretle ilgili farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

4. Türkçe Konuşan Giriş,mciler programına Kazakistan'dan katılan SADYR EİBOV,  Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı DATÜB heyetinin  Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile Ukrayna'nı başkenti Kiev'de gerçekleşen görüşmesinde yer aldı. 

Görüşmede Ukrayna'da  sorunlu bölgede yaşayan AHISKA Türklerinin  son durumları   ve diğer  güncel konular üzerinde duruldu.

DATÜB (Dünya Ahıska Türkleri Birliği) faaiyetleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir.