6. TKG programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU,  Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusundaki görüşlerini ADA TV'nin  "Günaydın Ada"  programında payaştı.

6. Türkçe Konuşan girşimciler programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU  (sağda) Gazi Mağusa'da Shipyard famgusa tersanesini  işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.

6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU  Kıbrıs Türk Ticaret  OdasıYönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır. Halen  Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır. TKG web sayfamıızdaki habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

Geçen dönemde UBP Ulusal Birlik Partisinden  KKTC'de aktif olarak siyasete girmeye karar verip, milletvekii seçimlerine katılmıştır. Bu konuda TKG Portalında yayınlanmakta olan haberimize ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.