17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'denkatılan MUSLU AKGÜNEY (sağda) reklam sektöründeki çalışmalarına hız verdi.  Reklam sektöründe tasarım, tabela, baskı, promosyon vb konularda detaylı çalışmalar yaparak Ankara ve İstanbul'da farklı şirketlerle iş ortaklığı görüşmeleri yaptı.

KKTC'nin Girne şehrinde yaşayan, The New Vision Advertising Ltd. Ortağı  MUSLU AKGÜNEY  (sağda) yeni iş bağlantıları kapsamında 20-21 Mart 2015 tarihlerinde  Ankara'yı ziyaret Etti. UCG Ajans direktörü Uğur Güven ile görüşereki reklam sektöründe kullanılan malzemelerin temini konusunda  işbirliği sözleşmesi imzaladı.

20 Mart 2015 Perşembe günü Ankara'da  İvedik Organize Sanayi Bölgesinde şirket merkezi ve uygulama atölyesi olan Ankara Ticaret Odası üyesi  UCG Reklam Ajansı ile anlaşmaya varan  17. TKG üyesi  MUSLU AKGÜNEY  piyasada rekabet gücünü artırmış oldu.

17. TKG programına KKTC'de kataulan MUSLU AKGÜNEY (sağda) arkadaşımıza yeni işinde başarılar diliyoruz.