alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Bulgaristan'dan katılan Kırcaali Kadriye Latifova Müzikal Tiyatrosu Müdür Yardımcısı SABİHA MESTAN (sağ başta)  ve ekip arkadaşları Türkçe sahneledikleri "Boyacı" adlı  oyun ile Devlet Tiyatrosunun  turne konuğu olarak, Bursalı seyircilerle buluştu.

alt

9. TKG programına Bulgaristan'dan kataılan SABİHA MESTAN  (2. sırada, soldan 4.) ve ekip arkadaşları, Devlet Tiyatroları tarafından 7-27 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen "Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyato Festivali"ne davet edilmekten çok memenun oldular.

Devlet Tiyatroları Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyato  Festivaine ilişkin  ayrıntılı bilgiye ve programa bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Bulgaristan Kırcaali'de kurulmuş olan "Muzik Tiyatrosu "Kadrie Latifova"  Bursa Tiyatro Festivaline Tuncer Cücenoğlu'nun BOYACI adlı oyunu ile katıldı. Bursa'da Ahmet Vefik Paşa sahesine sergilenen oyun Bursalı izleyiclerden tam not aldı. 

alt

9. TKG üyesi SABİHA MESTAN (soldan 2.) oyunun yazarı ve sanatçılar izleyicileri birlikte selamladı.

Radikal Gazetesindde yayınlanan habere bu linkte ulaşmak mümkündür.

alt

18 ve 19 Mart 2015 tarihlerinde Bursa'da sergilenen oyun için  SABİHA MESTAN'dan gelen daveti bilginize  sunuyoruz:

"Kırcaali Tiyatro - Müzik Mekezi, "Kadriye Latifova" Müzikal Tiyatrosunun sahnelediği "BOYACI" oyununa davet etmekten onur duyarız.

18 ve 19 Mart 2015 saat 20.00 Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu sahnesi.Atatürk Cad. Heykel Osmangazi/BURSA"

9. TKG üyesi  SABİHA MESTAN'ın   Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Kırcaali Kadriye Latifova Müzikal Tiyatrosu'nun Bursa turnesine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.