alt

Kırgızistan TKG grubu, Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği Başkanı  ERKİNBEK DJOROEV  (soldan 2.), URAN NİAZALİEV  (sol başta), MİRBEK OKENOV  (sağ başta) ve NURLAN SULAIMANOV (sağdan 2.) Irak'tan  KHALİD MAYAS (soldan 3.) ile yakından ilgilendiler. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe konuşan Girşimciler programına Irak Kerkük'ten katılan KHALİD MAYAS  bir heyet ile birlikte 15 Mart 2015 Pazar günü Kırgızistan'ın başkenti BİŞKEK'e ulaşmıştır.

alt

Irak Kerkük'ten 9. TKG üyesi KHALİD MAYAS (solda)  EGEMENDİK Derneği başkanı   ERKİNBEK DJOROEV (sağda) ve Kırgızistan TKG grubunun kendisine göstermiş olduğu konukseverlikten çok mutlu oldu ve duygulandı.

alt

14. TKG programı katılımcısı  URAN NİAZALİEV  (sol başta), 16. TKG programı katılımcısı  MİRBEK OKENOV (sağdan 3.),  15. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  ERKİNBEK DJOROEV  (sağdan 2.) ve 16. TKG grubu üyesi NURLAN SULAIMANOV   (sağ başta) bir çalışma ziyareti kapsamında Kırgızistan'ı ve başkent Bişkek'i ziyaret eden 9. TKG üyesi KHALİD MAYAS ile tanışmaktan ve bilgi paylaşımında bulunmaktan çok memnun oldular. 

9. TKG üyesi KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS,  müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibi. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.

14. TKG üyesi URAN NİAZALİEV, toptan gıda ve bakliyat ürünleri ticareti ile uğraşan ve tekstil alanında faaliyet gösteren örme kumaş ticareti yapan şirkette genel müdürdür.

15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Türkiye Mezunlaraı EGEMENDİK Derneği başkanlığını yürütmektedir.

16. TKG üyesi MİRBEK OKENOV, Türkiye Mezunları Egemendik Derneğinde genel koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

17.TKG  üyesi NURLAN SULAIMANOV, sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır.

alt

KAHLİD MAYAS (soldan 3.)  Bişkek ziyaretinden ve Türkiye Mezunlaraı EGEMENDİK Derneği yöneticileri ve üyeleri ile tanışmaktan çok memnun oldu. Kırgızistan iç pazarı ve ekonomisi hakkında ilk elden aldığı bilgileri değerlendirerek, Kırgızistan'da iş kurmak ve yatırım yapmak üzere planlar geliştirmeye başladı.

Kırgızistan TKG grubunun EGEMENDİK Derneği yöneticisi ve üyesi olan değerli arkdaşlarımıza Irak Kerkük'ten Bişkek'e giden TKG üyesine göstermiş odukları yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.