alt

TOBB tarafından düznelenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO (solda) Antalya'da KOSGEB yöneticileri ile işbirliği görüşmesi yaptı.

PRİZREN ESNAF Derneği Başkanı ŞARIK CİBO, Antalya'da yapmış olduğu çeşitli  iş görüşmeleri kapsamındada, KOSGEB Antalya Müdürü  KAZIM AKGÜN'ü de ziyaret etti.

 ESNAF Derneği ile KOSGEB arasında gelecekte işbirliği yapılması, Antalyalı işadamlaraının Kosova'da yatırım yapması ve ortak projeler geliştirilmesi konusunda görüşmeler yapılan toplantının sonunda KOSGEB Antalya Şubesi Müdürü KAZIM AKGÜN kısa süre içinde bir grup işadamı ile birlikte PRİZREN ESNAF  Derneğiminii ziyaret ederek, Kosovalı girişimcilerle tanışmak ve ortak iş yapabilme koşullarını değerldndirmek istediklerini belirtti.

alt

PRİZREN ESNAF  Derneği üyesi arkadaşları ile birlikte Antalya'yı ziyaret eden ŞARIK CİBO (sağda) piyasa incelemeleri ve yeni iş bağlantıları yaparken Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görmek için çevre gezisi yaptı.

28 Şubat 2015 tarihinde Antalya'ya giden ŞARIK CİBO ve arkadaşları Antalya Çevik Palace Hotel' de konakladılar.

alt

4. TKG grubu heyet başkanı  ŞARIK CİBO'nun (solda) Antalya izlenimlerine ait fotoğraflara facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

 alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı ŞARIK CİBO'nun (ortada) bir süre önce ikinci kez başkanlık görevini üstlenmiş olduğu PRİZREN ESNAF Derneği'nin faliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiye bu lkinkten ulaşmak mümkündür. 

ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe  faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta  iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.