alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girşimciler programında  heyet başkanlığı görevini üstlenen ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta) Bakü'de açılan Uluslararası Çiçekçilik, Peyzaj ve Şehircilik Fuarı'nı ziyaret etti.

Azerbaycan'da Uluslararası Çiçekçilik, Peyzaj ve Şehircilik Fuarı (AFUEXPO) kapılarını 12 Mart 2015 tarihinde ziyaretçilere açtı.

Atılım Fuarcılık şirketi tarafından 12.03.2015 tarihinde Bakü EXPO Merkezi'nde düzenlenen fuara Türkiye, Azerbaycan, Hollanda, Belçika, Kolombiya, Malezya gibi 12 ülkeden 140 firma katıldı.

Afuexpo fuarında adeta botanik bahçesinin rüzgarı esiyor. Bakü Expo Merkezi'nde açılan fuara Türkiye başta olmakla Almanya, İtalya, Hollanda, Belçika, İspanya ve başka ülkelerden getirilmiş rengarenk yüzlerce çiçek dikkatleri üzerine topluyor. Çiçekçilik ve peyzaj sektörüyle ilgili yeni yatırım fırsatları arayan firma yetkilileri de Azerbaycan'da çiçek pazarını yerinde inceleme fırsatı buldu. 

Fuarla ilgili Haberler Com sitesidne yayınlanmakta olan ayrıntılara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Çiçekçilik ve peyzaj sektörüyle ilgili ürünlerin sergilendiği ve adeta botanik bahçesine dönüştürülen fuar alanında 70 Türk şirketi yer aldı.

Fuarın açılışına T.C.Bakü Büyükelçilik mensuplarının yanı sıra Azerbaycan’ın devlet erkanı ve meslek kuruluşları katıldı. 

Bakü Büyükrlçiliği Ekonomi Müşaviriliğinde görev yapmakta olan 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet başkanı ELSHEN EBULHESENLİ fuar alanında stant açan firmaları ziyaret ederek yetkilileri ile görüştü ve başarılar diledi.

Milli Posta Gazetesinde yayınlanmakta olan fotoğraflı fuar haberine ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

 

Çiçekçilik ve peyzaj ürünlerinin yanı sıra parklar için kent mobilyası ve ekipmanlarının da sergilendiği fuar üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.