16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Özbekistan'dan katılan  MUZAFFAR MULLABAEV (sol başta),  programın açılış toplantısına Makedonya'dan EROL MAHMUD (soldan 2.) ve KKT C temsilcileri Dr. SELÇUK ÖZCEADA  (soldan 3.),  FUAT AEŞ (sağdan 4.) ve FİKRİ ÖZALTIN (sağdan 3.) ile birlikte katıldı.

Rusya Federasyonundan RUSLAN TUKAEV üniveriste öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesinde yapmıştır. halen bri Türk yatırım şirketinde finansal konularda yönetici olarak görev yapmaktadır.

KKTC heyeti  FİKRİ ÖZALTIN (sol başta), FUAT ATEŞ (soldan 2.) ve Dr. SELÇUK ÖZCEADA  (sağ başta) Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı CÜNEYT YAVUZCAN'a  (sağdan 2.) hatıra armağanı sundu.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Bulgaristan'dan katılan MÜMÜN MÜMÜN  (solda) TKG Katılım Sertifikasını TOBB Başkan Yardımcısıs FAİK YAVUZ'dan aldı.