16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan CEM GÜLER (solda) ve Kazakistan'dan  YERZHAN AZHİBEKOV  (sağda)  Manisa'da şehir gezisi sırasında heyet üyeleri ile birlikte  Ulu Camii'yi de ziyaret ettiler.

16. TKG programı üyeleri Kazakistan'dan YERZHAN AZHİBEKOV  (solda), Bulgaristan''dan MÜMÜN MÜMÜN (ortada)  ve Türkmenistsn'dan YLYAS GARAJAYEV  (sağda)  İzmir'de konakladıkları İsmira Otelin lobisinde neşeli anlar paylaştılar.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERZHAN AZHİBEKOV  (solda) ve Irak'tan gelen RASIM KHALEEL TAWFEEQ (sağda) İzmir'de organize sanayi bölgesi ziyaretinden dönerken, İzmir körfezindeki feribot yolculuğunda güvertede  dostlıuklarını belegelemek üzere kameraya birlikte gülümsediler.