alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan katılan EROL MAHMUD (solda) ve Almanya temsilcisi CEM GÜLER (sağda) Ankara'da 27 Kasım 2012  Salı   günü gerçekleşen  ANITKABİR’in  ziyaret edilmesi, çelenk koyma töreninin icrası ve müzenin gezilmesi programına katılmış olmaktan çok memnun kaldılar.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Bulgaristan'dan katılan MÜMÜN MÜMÜN Ankara'da Kent Otelde akşam yemeklerindEn sonra düzenlenen toplantıda arkadaşlarına çalıştığı sektörler ve sahibi olduğu  firma hakkında  ayrıntılı bilgi verdi.

16. TKG üyesi MÜMÜN MÜMÜN, programınİzmir ve Manisa bölümüne katılamadan ülkesine dönmesi gerektiği halde, prpogramın son aşamasında İstanbul'da arkadaşları ile yeniden buluştu.   

alt

16. TKG pprogramına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR  (solda) ve  İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ (sağda) Ankara'da tanıştılar ama kısa sürede dost oldular.

alt

16. TKG programına Irak-Kerkük'ten RASIM KHALEEL TAWFEEQ (sağ başta)   Balkan ülkelerinden Türkçe konuşan girşimcilerle tanışmaktan çok memnun oldu.  Kosova'dan ELVİR GURGUSHKA (sol başta) , Makedonya'dan EROL MAHMUD (soldan 2.) ve Romanya'dan  ERDAL MUTALIP (sağdan 2.) ile kısa sürede arkadaş oldu.

alt

16. TKG üyelrri havaalanında  sergilenmekte olan robotlarla arkadaş oldular ve birlikte eğlendiler.