alt

16. TKG heyeti için 03  Aralık 2012 Pazartesi günü İstanbul'da DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen toplantılar ve ikili iş görüşmeleri çok başarılı geçmiş ve konuk girişimciler  gösterilen ilgiden memnun kalmıştır.

TOBB İstanbul Hizmet Binasında düznelenen toplantı  abah saatlerinde  DEİK ve DTİK hakkında bilgilendirme sunumları ile başlamıştır.

İstabul Sanayi Odasını yetkiileri tarafından Odanın faaliyetleri hakkında sunuş yapılması ve işbirliği olanaklarının tanıtılmasının ardından  İstanbul Ticaet Odası yetkili uzmanları da sunum  yaparak, İTO'nun faaliyetleri ve işbirliği olanakları  hakında konuklara bilgi sunmuştur.

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi  Genel Sekreter Yardımcısı   Kısmet GUZELOV tarafındna yapılan sunum ve açıklamalar konuk heyet üyeleri tarafında ilgiyle karşılanmıştır.

alt

16. TKG programına  Makedonya'da katılan EROL MAHMUD (solda) ve Kosova temsilcisi ELVİR GURGUSHKA (sağda) DEİK Balkan Ülkeleri İş Konseyleri yönetiicleir ile tanışmakta memenun oldular.

Sunum ve bilgilendirme toplantılaraında sonra 16. TKg programı katılımcılaraı onuruna TOBB tarafından VIP Salonunda  bir Çalışma Yemeği düzenlenmiştir. 

DEİK  İş Konseyleri yöneticileri ve bölge koordinatörlerinin, ülke masaları uzmanlarının katılımıyla düznelenen Çalışma Yemeğinde konuk girşimciler ülkeleri ile iş yapan firma yöneticileri ve DEİk yetkilileri ile tanışma  ve görüşme fırsatı bulmuştur.

Öğleden sonra DEİk ev sahipliğinde 14.30-17.00 saatleri arasında ikili iş görüşmeleri düzenlemmiştir. İş görüşmelerinde 16. TKG programı katılımcılarının çok sayıda firma yetkilisi ile tanışmaları ve yararlı bağlantı yapmaları mümkün olmuştur.

 alt

Arnavutluk  temsilcisi ABDULLA FRAKULLİ (sağ başta) , KKTC temsilcisi FUAT ATEŞ (sol başta) ve Tacikistan temsilcileri OTABEK RUZİEV  (sağdan 2.)  ve   MUHAMMADZHON TURGUNOV (soldan 2.) İstanbul'a DEİK salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerinde kendi sektörlerindeki işbirliği fırsatlarını konuştular.