alt

14. TKG programına katılan konuk girişimciler kısa sürede arkadaş oldu. Moldova'dan  OLEG IANİOGLO (sol başta), Rusya'dan  NAZİR  BUKHARİEV (soldan 2.),  Kosova'dan ERGİN SUNGUR (soldan 3.) Karadağ'dan MERSUDİN MEDJEDOVIC  (soldan 4.), Kazakistan'dan RAHMETULLA ÇETİN (sağdan 4.) Bulgaristan'dan CEYHAN BEYTULLA (sağdan 3.), Sırbistan Sancak'tan SENAT LATİFOVİC (sağdan 2.) ve Azerbaycan'dan RAMİN ALİYEV (sağ başta) sık sık biraraya gelerek ülkeleri ve sektörleri hakkında bilgi paylaştılar. 

alt

Azerbaycan'dan RAMİN ALİYEV (solda) ve Bulgarİstan'dan CEYHAN BEYTULLA (sağda)  Denizli ziyaretinde Pamukkale'de arkadaşlıklarını belgelemek için kamera karşısına geçtiler.

alt

Kazakistan'dan RAHMETULLA  ÇETİN (sol başta)  Irak'tan MOHAMMED KASAB (soldan 2.) Almanya'dan  HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (soldan 3.), Irak'tan ALİ SHUGGA AL RAWİ ve Kırgızistan'dan OURAN NİAZALİEV (sağ başta) tarihi Osmanlı  çeşmesinin önünde arkadaşlıklarını belgelemek için sıralandılar.

alt

Azerbaycan'dan RAMİN ALİYEV (solda) Irak'tan MOHAMMED KASAB (ortada) ve Afganistan'dan ABDUL HAKİM (sağda) mola fırsatlarından dostluklarını geliştirmek için yararlandılar.

alt

14. TKG programına Kırım temsilcisi olara katılan ASLAN ÖMER KIRIMLI (sol başta) Başkortostan temsilcisi ARTHUR BASTANOV (soldan 2.) ve Kazakistan temsilcileri MADİ MEİRAMGALİULY (sağdan 2.) RAKHMETULLA  CHETIN  (sağ başta) ile yalından ilgilenerek, deneyimlerini ve izlenimlerini paylaştı.

alt

Almanya'dan HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta) ve AYHAN ŞEN (sağ başta) Karadağ temsilcisi  MERSUDİN MEDJEDOVIC (sağdan 2.) ile birlikte iş yeri ziyaretleri yaptı.

alt

14. TKG grubunun ayrılmaz üçlüsü  Almanya'dan YÜKSEL SARAR (solda) ve MEHMET AKİF TURANGİL (sağda) ile KKTC'den ALİ ÇALUDA (ortamda) her ortamda birlikte oldular.

alt

Afganistan grubu  MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ  (sol başta), GULAHMAD GULMOHAMMAD (soldan 2.)  ve ABDUL HAİM (sağ başta) TOBB ETÜ'de Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ Hocanın dersinde sürpriz kalpak giydirme töreni düzenleyince dönem arkadaşlaraı ile  renkli anlar paylaştılar.