14. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti Ankara Ticaret Borsasının akşam yemeği davetine katılmak üzere Ankara Mogan  Gölü kıyısındaki Köşk Lokantası'na ulaştıklarında çevrenin güzelliklerini belgelemek için hava kararmadan fotoğraf çekimleirne öncelik verdiler. Programa Bulgaristan'dan katılan  FATME ADEM YUNUZ  (sol başta), Irak'tan  MOHAMMED  KASAB (soldan 2), Özbekistan temsilcisi  HAMİD SULTO NOV    (sağdan 2.) ve İran'dan gelen katılımcılar   DAVOOD TAHMASEBPOUR  (soldan 3.), HOSEYN VOSUQİ  IRANİ  (arkada),  500. TKG üyesi MOHAMMAD HASSAN PAYAM SHEIK SHARBAFAN (sağ başta) dostluklarını neşe içinde kayıt altına aldılar.

14. TKG programından sonra Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti  başkenti UFA'da bulunana İşadamları Derneği ( Association of Business Corporation (ABC)  başkanlığını üstlenen ARTHUR BASTANOV   (solda)  ve Kırgızistan Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri RUSLAN AKMATBEK (sağda) Ankara Ticaret Odası tarafından heyet onuruna verilen müzikli akşam yemeğinde neşeli anları paylaştılar.

14. TKG heyetinde yer ala üyeler Ankara'da konakladıkları Kent Otelde erken saatlerde kahvalatı masasında buluştuklaraında, sadece işadamları arasında değil, ülkeler arasındaki dostlukların gelişmesine de önemli katkılar yapacak yeni işbirlikleirnin temellerini attılar.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan AYHAN ŞEN (solda) ve HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (ortada)   Türkmenistan temsilcisi  ARSLAN BORJAKOV (sağda) ile yakın arkadaş oldular. Etnoğrafya Müzesi ziyaretinde  Türk el sanatlarını ve Türk aile yaşantısını gösteren sergileri birlikte incelediler.

TKG programlarının  gönüllü rehberi Hacettepe Üniversitesi Sanat Tarihi öğretim üyesi Dr. FATİH MÜDERİSOĞLU (ortada) TOBB Genel ururl toplantısının ardından heyet üyeleriiçin  Keçiören ilçesine bir gezi programı düzenledi. Teleferik yolculuğu üyelerin renkli ve neşeli anlar yaşamalarına neden  oldu.

14. TKG programına Almanya'dan katılan MEHMET AKİF TURANGİL  Ankara'da şehir gezisi sırasında Kurtuluş Savaşı Müzesinde tanıştığı  çocuk grubu ile renkli anlar paylaştı.

14. TKG heyeti üyeleri  yoğun geçen Afyonkarahisar ve Denizli ziyaretlerini tamamlayarak  Çardak Havalanı'ndan  İstanbul'a hareket ederken  fazla bagajlarının uçağa kabul edilmesi için özel çaba gösterdi.