alt

14. Türkçe Konuşan Girimciler programına Irak'tan katılan ALİ SHUGGA AL RAWİ  (soldan 2.),  MOHAMMED  KASAB (soldan 3. ),   NİDHAL N. MUSTAFA (sağdan 3.) ve MAHMOOD  SALİHİ  (sağdan 2.) Bulgaristan temsilcisi   CEYHAN BEYTULLA  (sağ başta) ve  İran Erdebil Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri  HOSEYN VOSUQİ  IRANİ  (sol başta) ile kısa sürede yakın arkadaş oldular.

alt

14. TKG programına Bulgaristan'dan katılan FERAD HALİL  (sol başta) konut ve sanayi elektrik tesisatı uygulamaları yapan, elektrik malzemesi satışı, oto yedek parça ticareti ve oto servisi işleten şirketin sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Ruen  Belediye Meclisi üyesidir. 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Ruya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti  başkenti UFA şehrinden katılan ARTHUR BASTANOV  program kapsamında yapılan tüm dersleri ve  sunumları ilgiyle izledi.

Programdan sonra Ufa İşadamları derneği (ABC) nin başkanlık görevini üstlenen 14. TKG üyesi  ARTHUR BASTANOV, ABC Derneği üyelerini kapasitelerini geliştirmeye yöneik bir dizi eğitim semineri programı başlatmıştır. Bizzat kendisi tarafından da ders ve sunumlar yapılan bu eğitim programları  ve başarıyla devam etmektedir.

alt

14. Türkçe Konuşn Girşimciler programıa Ukraya Kırım'da katılan FEVZİ  AMZAİEV  (sağ başta) grubun  fotoğraf arşivini yaratmayı ve  teknik  grup üyelerine  teknik altyapı desteği sağlamayı üstlenmiş ve dönem arkadaşlarının  internet, bilgisayar  vb problemlerini çözümlemiştir.

Irak temsilcisi   NİDHAL N. MUSTAFA (sağdan 2.) ders ve sunum programlarına aktif olarak katılmış ve grup içi dostluk ortamının gelişmesine özel katkı sağlamıştır.

alt

14. Türkçe konuşan Girşimciler programında heyet başkanlığını üstlenen  ve  Almanya'da Döner Kralı olarak tanınan REMZİ KAPLAN  (sağda) dönem arkadaşları ile yakında ilgilenmiş, özellikle resmi programlardan sonra gece saatlerinde grup üyesi  arkadaşları için sürpriz davetler düzenlemiştir.

alt

14. TKG üyeleri Oda/Borsa ziyaretleri sırasında Türkiye'de ekonomiye yön veren yöneticilerle tanışma olanağı buldular. Oda ve Borsalarda yapılan tanıtım ve sunumlarda Türkiye'nin ekonomik yapısı hakkında ayrıntılı bilgiler edindiler.

alt

14. TKG programı kaspamında  heyetin ziyaret ettiği illerdeki  Oda ve Borsa yöneticileri konuklarla yakından ilgilendiler.

alt

Derslerin ve yoğun seansların neşeli geçmesine katkıda bulunan 14. TKG üyelerine teşekkür ederiz. 

alt

14. TKG üyeleri TOBB Ekonomi ve Teknoloji üniveritesindeki ders ve sunumların  arasında verilen molalarda  izlenimleinii paylaşmaya devam ettiler.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı heyet üyeşeri Büyük Aile Fotoğrafı için  TOBB ikiz Kulelerde iç bahçede toplanmayı tercih etti.