alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar ders ve sunum aralaraında gruüp içi arkadaşlık geliştirme fırsatlarını değerlendirdiler. Irak'tan MOHAMMED  KASAB (sol başta), Makedonya'dan  ORHAN BAKİ  (soldan 2.), Sırbistan Sancak'tan SENAT LATİFOVİC (soldan 3.), Karadağ'dan  MERSUDİN MEDJEDOVIC (sağdan 2.) ve Kosova'dan ERGİN SUNGURI (sağ başta) askerlik dönemi veya okul dönemine benzeyen unutulmaz samimi anları paylaştılar.

alt

14. TKG grubunum Almanya temsilcileri YÜKSEL SARAR (solda), CİHAN MUTLU AKTÜRK (sağda), Kazakistan temsilcisi RAHMETULLA ÇETİN (ortada) ile birlikte TOBB'un ikiz kuleleri önünde anı fotoğrafı için biraraya geldiler.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programıa katılan heyet üyeleri  derslere başlamadan hemen önce sabah erken saatlerde TOBB'un avlusunda  soluk alma anını büyük TKG ailesi fotoğraflarını çoğaltmak amacıyla değerlendirdi.

alt

14. TKG üyeleri TOBB binasınd ayapılan ders ve sunumlara neşe içinde hazırlandılar ve ilgiyle dinlediler ve soruları ile  katkıda bulundular. 

alt

Bulgaristan temsilcileri FATME ADEM YUNUZ  (sol başta)  ve CEYHAN BEYTULLA (sağdan 3.),  Almanya temsilcileri  YÜKSEL SARAR  (sağ başta) ve  MEHMET AKİF TURANGİL   (soldan 2.)   Moldova'dan 14. TKg programına katılan  OLEG IANİOGLO (soldan 3.) ve KKTC'den ALİ ÇALUDA (sağdan 2.)  TOBB'da verilen öğle yemeği sırasında faaliyette bulundukları sektörler hakkında  bilgi paylaştı.

alt

14. Türkçe Konuşa Girişimciler programına katılan konuk girişimciler TOBB Sosyal Ttesislerdeki salonlarda  devam eden ders ve sunumların aralarında grup fotoğraf arşivi oluşturmak için vakit ayırmayı ihmal etmedi.

alt

Balkan ülkelerinden gelen konuklar  Kosova'dan ERGİN SUNGUR (solda)  Makedonya'dan ORHAN BAKİ (sağda) ve Karadağ temsilcisi MERSUDİN MEDJEDOVIC (ortada)TOBB ikiz kulelrin iç avlusunda bulunan Fiero Kafede havuz başında kısa bir mola anını değerlendirirken grup fotoğrafçısı tarafından belgelendi.

.alt

14. TKG programına Afganistan'dan katılan  ve getirmiş oldukları çeşitli ve çok sayıdaki hediyelerle program kapsamında ziyaret edilen tüm kurum ve kişilere grup adına çeşitli hatıra armağanlar sunan  ABDUL HAKİM (solda),  MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ (ortada) vGULAHMAD GULMOHAMMAD (sağda) çok teşekkrü ederiz.