14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan üyeler arasında kısa sürede samimi akadaşlıklar doğdu.

14. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  FATME ADEM YUNUZ (solda) ve Irak'tan katılan  MOHAMMED  KASAB (sağda) Anıtkabir'de birlikte gezdiler.

14. TKG programına Kazakistan'dan katılan RAHMETULLA ÇETİN (solda) ve Aalmanya'dan gelen CİHAN MUTLU AKTÜRK (sağda) Ankaradfa Hacıbayram Veli Camii ve türbe ziyaretinde birlikte.

Irak temsilcileri NİDHAL N. MUSTAFA (sol başta) MAHMOOD  SALİHİ (soldan 2.) ve ALİ SHUGGA AL RAWİ (sağ baştaTOBB müzesine armağan olarak verecekleri halının özellikleri hakkında  Almanya temsilcisi AYHAN ŞEN'e (sağdan 2.) billgi verdi.

Almanya'dan YÜKSEL SARAR (sağda) ve KKTC'den  ALİÇALUDA  (ortada) çok kısa sürede yakın arkadaş oldular ve program sırasında birbirlerinden hiç ayrılmadılar.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler ANITKABİR Aslanlı yolda aile fotografında biraraya geldiler.