14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının konuğu olarak Afyonkarahisar'da  bulunduklarığu 26 Mayıs 2012 Cumartesi  günü  Zafer Kalkınma Ajansınının ev sahipliğinde ORUÇOĞLU tesislerinde düzenlenen "Bölgesel Yatırım   Fırsatları" toplantısına  katılarak,  yabancı misyon temsilcileri  ve bölgenin yatırımcıları ile  görüşme olanağı buldular.

alt

14. TKG programına Karadağ temsilcisi olarak katılan MERSUDİN MEDJEDOVIC (solda) Zafer Kalkınma Ajansını Bölge toplantısında Balkan ülkelerinin diplomatları ile tanışmaktan memnun oldu.

Zafer Kalkınma Ajansının  tanıtım sunuşunu dinleyen konuk girişimciler Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Uşak illerinde yatırım avantajları konusunda yetkililerden bilgi aldı. Bu illerden toplantıya katılan Oda ve Borsa başkanları ile tanışan ve işbirliği görüşmeleri yapan 14. TKG grubu verimli bir iş ortamını değerlendirmekten memnun olduklarını ifade ettiler.

Zafer Kalkınma Ajansı yönetiminin  konuğu olarak ORUÇOĞLU tesislerinde  öğle yemeğine de katılan 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcılararı öğleden sonra aynı salonlarda düzenlenen ikili iş görüşmelerinde   başta Afyonkarahisar olmak üzere, bölgedeki il ve ilçelerden gelen tüccar ve sanayici ile görüşerek verimli bağlatılar yapma fırsatı buldu.

alt

Bulgaristan temsilcileri CEYHAN BEYTULLA  (sol başta)  ve FATME ADEM YUNUZ   (sağdan 2.) ile Kosova temsilcisi  ERGİN SUNGURI (sağdan 3.) dönem arkdaşları Azerbaycan'dan RAMİN ALİYEV (soldan 2.) ile  birlikte konuklara ilgilendiler. 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar Zafer Kalkınma Ajansı yönetimine ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası  yöneticilerine kendilerine gösterilen yakın ilgi ve verimli toplantılar nedeniyle teşekkür ettiler.