14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar TOBB Başkanı ile Ankara Ticaret Odasına ait olan Congresium toplantı salonlarında düzenlenen TOBB Genel Kurulu Hoşgeldiniz Kokteylinde biraraya geldi. İran temsilcileri HOSEYN VOSUQİ  IRANİ  (sol başta)  DAVOOD TAHMASEBPOUR  (sağ başta) TOBB Başkanına daveti nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

14. TKG programına Karadağ''dan katılan   MERSUDİN MEDJEDOVIC (solda) "TOBB Genel Kuruluna Hoş Geldiniz Kokteyli"nde İstanbul Ticaret Odası Başkanı MURAT YALÇINTAŞ ile tanıştı.

14. TKg üyeleri TOBB Genel kururluna katılan Oda/Borsa yöneticileri ile tanıştı ve büyük aile fotoğrafından buluştu.

14. TKG programı katılımcıları  20  Mayıs 2012  Pazar günü Ankara'da yapılan TOBB Genel Kurul topğlantısına katılarak,  TOBB Ailesinin üyeleri ile tanışma ve faaliyetler hakkında  bilgi alma  ortamından memnun kaldı.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar TOBB Genel Kurul  toplantısının yarattığı kalabalık, enerjik, renkli, coşkulu  ve neşeli ortamında yararlanarak birbirleriyle hızla tanışıp, kaynaştılar.

TOBB Genel Kuruluna  devlet protokolu ve işadamlarının katılımını etkileyici olarak değerlendirdiler.