alt

T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU  (sağdan 3.)  6 Mart 2015 Cuma günü Büyükelçiik  yetkilileri ile birikte 17. TKG heyet başkanı RECEP YILDIZ'ın (soldan 4.)  fabrikasını ziyaret ederek bilgi aldı. 

alt

T.C  Berlin Büyükelçisi  HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (sağda),  Frankfurt Başkonsolosu ve beraberindeki elçiik görevlileri ile birlikte Frankfurt'un  Wetzlar beldesinde 17. TKG programı heyet başkanı  RECEP YILDIZ'ın  (solda) 25 yıl önce kurduğu CNC-Teknik Fabrikasını ziyaret ederek, üretim süreci hakkında bilgi aldı.

Büyükelçinin ziyareti haberine ait gfarklı fotoğraflara Frankfurt Başkonsolosluğu'nun  web sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

6 Mart 2015 Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında RECEP YILDIZ tarafından 2009 yılında kurulan 297 kişilik "Engeliler Çalışma ve Eğitim Atölyeleri"ni de ziyaret  eden ve çalışmaları hakında bilgi alan Büyükelçi YILDIZ ailesini başarıları nedneiyle kutladı ve Almanya'daki Türk toplumuna örnek  ve rol model olmaları nedeniyle teşekkürlerini ifade etti. 

Büyükelçi ziyaretine ilişkin farklı fotoğraflara RECEP YILDIZ'ın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

Artı 49 web sitesinde yayınlanmakta olan Büyükelçi  ziyaretinin haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.