Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 22 Mayıs 2012 Salı günü Ekonomi Bakanlığını ziyaret ederek bilgi aldı ve ticarette karşılaştıkları engelleri paylaştı.

Ekonomi Bakanlığı Avrupa Ülkeleri Daire Başkanı FUAT KASIMCAN  ve Bakanlık yetkilileri tarafındana karşılanan 14. TKG heyetinde yer alan konuklar, ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticarette karşılaştıkları güçlükleri anlatma ve çözüm önerileri üzerinde konuşma ortamı bulmaktan mennu oldu. 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan AYHAN ŞEN (ayakta) Ekonomi Bakanlığı yetkililerine Almanya'daki Türk işadamlarının karşılaştıkları güçlünkler hakında bilgi verdi. Başkanı olduğu TÜMSİAD üyelerinin beklentilerini iletti.

Almanya temsilcisi YÜKSEL SARAR (sağ başta) Almanya'daki Türklerin beklentileri  konusunda görüşlerini Bakanlık yetkilileri ile paylaştı.

alt

14. TKG programına Karadağ temsilcisi olarak katılan, ev tekstili ve perde sektöründe faaliyet gösteren MERSUDİN MEDJEDOVIC (ortada) Balkan ülkelerindeki  ekonomik durgunluk ve piyasa koşulları hakkındaki gözlemlerini Ekonomi Bakanlığı yetkililerine iletti.

alt

14. TKG programıa İran'dan katılan MOHAMMAD HASSAN SHEIK SHARBAFAN (PAYAM SHARBAFAN) Türkçe Konuşan Girişimciler programının 500. katılımcısı olarak tescil edilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadı.