alt

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’a, (ortada)  3 Mart 2015 tarihinde TOBB İkiz Kuleler Konferans salonunda düzenlenen törenle TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) tarafından Fahri Doktora Diploması verildi. TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, iki ülkenin işbirliğinin, bütün bölgenin kaderini değiştireceğini belirterek, tek milletin farklı iki devleti olduklarını bir kez daha teyit ettiklerini söyledi.​

alt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’a TOBB ETÜ tarafından uluslararası ilişkiler alanında fahri doktora diploması verilmesine ilişkin tören, TOBB ETÜ Mütevelli Heyeti ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun (sağda) ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirildi.

alt

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Türkmenistan Devlet Başkanına Fahri Doktora Verilmesi haberinin detaylarına ve farklı görüntülere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.