alt

14. TKG programı  heyet başkanı REMZİ KAPLAN  (sol başta)  ve 15. TKG programı  heyet başkanı VELİ KARAKAYA  (soldan 2.) Berlin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen sivil toplum örgütleri ile danışma toplantısında biraraya geldi.

TKG üyesi dernek başkanları Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu'nun (sağdan 3.) Ekonomi bakanı ziyareti nedeniyle Büyükelçilikte düzenlediği toplantıya katıldı. 

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN,  döner fabrikası olan şirket sahibidir. Almanya geneline pişirmeye hazır işlenmiş döner eti dağıtımı yapmaktadır. Ayrıca catering faaliyeti yapmakta, et lokantası işletmekte ve döner büfeleri kurup işletmektedir. TDU (Berlin Türk-Alman İşadamları Birliği Başkanıdır. TDİHK,  DEİK ve Eğitim Vakfı üyesidir.

alt

15. Türkçe Konuşan Girşimciler programı heyet başkanlığı görevini üstlenen berlin MÜSİAD Başkanı VELİ KARAKAYA (solda) Ekonomi bakanına bir armağan sundu.

Toplantı hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan girşimciler programında heyet başkanlığı görevini üstelenen  VELİ KARAKAYA, Almanya’da ve Berlin’de gayrimenkul, emlak yatırımı sektöründe faaliyet gösteren ve ayrıca yetkili araç muayene ve hasar tespiti işleriyle uğraşan şirket sahibidir. MÜSİAD Berlin Derneği Başkanıdır. Berlin Araç Muayene Kurumu Mütevelli heyeti üyesidir.