alt

Almanya TKG grubu Deutsche Bank'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Alman-Türk Ekonomi Platformunda buluştu.  14. TKG üyesi  AYHAN ŞEN (sağ başta) 17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (sağdan 2.),  16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR   (soldan 2.)  ve 16. TKG programı katılımcısı CEM GÜLER  (sol başta) toplantı nedeniyle biraraya gelerek değerldnirmelerini ve izlenimlerini paylaştılar.   

T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Deutsche Bank tarafından Frankfurt'taki merkez binasında 5 Mart 2015 Perşembe günü düzenlenen "Alman-Türk Ekonomi Platformu"nda yaptığı konuşmada, Almanya ile Türkiye arasında yıllardan beri iyi ilişkiler olduğunu ve iki ülkenin akraba haline geldiğini söyledi. 

alt

Frankfurt TÜMSİAD başkanı  ve  14. TKG üyesi AYHAN ŞEN (sağdan 2.)   ve 16 TKG üyesi CEM GÜLER (sağdan 4.) Ekonomi Bakanı ile Alman Türk Ekonomi Platforumunda görüşerek, TÜMSİAD Frankfurt üyelerinin  beklentilerini istek ve önerilerini  iletti.

alt

Haberler Com Sitesinde yayınlanmakta olan Alman Türk Ekonomi Platformu haberinin detaylarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Almanya'daki Türk girişimcilerin Deutsche Bank için cazip bir hedef grup olduğu belirten bankanın üst düzey  yöneticisi Haller, Türk insanının girişimcilik ruhundan etkilendiğini kaydetti.

Alman Türk ekonomi plaformu etkinliğine, Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici ile Almanya ve Türkiye'den 120'den fazla şirket temsilcisi katıldı.

alt

Star Haber'de yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.