alt

Bulgaristan'dan FATMA YUNUZ (solda) ve Almanya'dan YÜKSEL SARAR (ortada) tekne gezisinde renkli anları paylaştılar.

29 Mayıs 2012 Salı  günü 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları için DEİK ev sahipliğinde gerçekleşen ikili ş görüşmelerinin ardından İstanbul Boğazında tekne gezisi düzenlendi.

alt

14. Türkçe Konuşan girşimciler programına Almanya'dan katılan CİHAN MUTLU AKTÜRK (sağda), MEHMET AKİF TURANGİL (solda) ve KKTC temsilcisi ALİ ÇALUDA (sağdan 2.)  İstanbul Boğazında tekne gezisi sırasında Boğazın kıyılarını ve yalıları ilgiyle izlediler.

alt

14. TKG programına Irak Kerkük'ten katılan NİDHAL N. MUSTAFA tekne gezisi sırasında Boğaz kıyısındaki  tarihi yalıları görmekten ve hikayelerini öğrenmekte memnnu oldu.

alt

14. TKG programına İran'dan katılan ERDEBİl Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri HOSEYN VOSUQİ  IRANİ (sağ başta)  tekne gezisinde İstanbul'un kıyılarını fotoğrafladı.       

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan MAHMOOD  SALİHİ  (solda) dönem arkadaşları ile birlikte İstanbul Boğazında tekne gezisi yapmaktan çok memnun oldu.     

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli  ve İstanbul illerinde düzenlenen  14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimciler  29 Mayıs Salı günü istanbul Boğazında  yapılan 3 saatlik  tekne turunda grup arkadaşları ile rahat bir ortamda vedalaşma fırsatı buldu.

alt

14. TKG programına Kırım'dan katılan FEVZİ  AMZAİEV (sağda) tekne gezisi sırasında  istanbul'un kıyı erleşmneleirni ilgiyle izledi.

DEİK' de gün boyu yapılan bilgilendirme toplantıları, sunumlar ve ikili iş görüşmelerinin yogunluğunda sonra istanbul Boğazındaki  tekne turunda 14.grubun katılımcıları neşeli ve eğlenceli bir ortam yaşadılar.