14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri, 27 Mayıs 2012 Pazar günü Denizli Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde Denizli'de çevre egzisi yapmış ve incelemelerde bulunmuştur.

Konuk heyet üyeleri Denizli TO tarafından sağlanan rehber eşliğinde kentin arihi ve kültürel mekanlarını gezerek, bigi almaktan çok memnun oldu..

alt

Hierapolis Antik Kentini  rehber eşliğinde ziyaret eden konuk heyet üyelerine Denizli Ticaret Odası tarafından kentin geleneksel tatlarından oluşan öğle yemeği ikram edildi.

alt

14. TKG grubu antik kent Hierapolis'i gezdi.  Başkortostan'dan  ARTHUR BASTANOV (sol başta) Kırım'dan FEVZİ  AMZAİEV (arka sırada) 

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan ABDUL HAKİM (solda) ve Özbekistan temsilcisi HAMİD SULTANOV (ortada)kısa sürede arkadaş oldu.

alt

TOBB tarafından düznelenen 14. Türkçe Konuşan Girşimciler programına katılan konuklar Denizli' nin  Pamukkale olarak bilinen travertenlerinde yürümekten, antik kent Hierapolis'te dolaşmaktan çok memnun oldu ve grup üyeleri renkli  ve neşeli bir günü paylaştı.

alt

Kosova'dan ERGİN SUNGUR (sol başta)  Almanya'dan CİHAN MUTLU AKTÜRK (soldan 2.) ve YÜKSEL SARAR (soldan 3.) İran'dan katılan PAYAM  SHEIK SHARBAFAN (sağdan 2.) Pamukkale'de taravertenlerde arkadaşlıklarıını belgelemek için sıralandılar.

alt

14. TKG programına Irak'tan katılan  NİDHAL N. MUSTAFA (solda) Antik kent alanında bulunan Arkeoloji Müzesini ziyaret etmekten çok memnun oldu.