alt

11. TKG programına KKTC'de katılan Oza kahve firmasının temsilcileri AKAN OZA ve UMUT OZA (soldan 2.) 25-28 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya'da  düzenlenen Gıda Ürünleri Fuarında stant kurarak, ürünlerini tanıttılar ve konuklara ikramda bulundular.

alt

UMUT OZA  (soldan 5.) Anfaş Fuar merkesinde Oza Kahve standını ziyaret eden konuklarla yakından ilgilendi.

"2. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı"  ve  “Anfaş Bevex ” 4. Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı"  25-28 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya'da  Anfaş Fuar merkezinde profesyonel konuklar için düzenlendi.

Akdeniz Manşet Gazetesinde yayınlanmakta olan fuar açılış haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

4. gün açık kalan "Anfaş Food Product ve Bevex" fuarlarını Türkiye genelinden ve KKTC , İran , Almanya , Japonya , Malezya, Moldova, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan, Irak, İran , Pakistan , Rusya, Hollanda, İtalya, Almanya, Azerbaycan, Dubai başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren firmaların  sahipleri ve yöneticileri,  profesyonel iş insanları  ziyaret etti.

Anfaş Food Product ve Bevex fuarlarını  gıda ve içecek sektöründe iş yapan  yaklaşık 45.000 profesyonel yönetici ziyaret etmiştir.

Fuar hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Fuar kapsamında  "kahvenin tarihi , klahve kavurma hakkında bilgilendirme, dünya kahveleri ve çeşitlerinde farklılıklar, kullanılan araç gereçler hakkında bilgilendirme, Türk kahvesi dünü bugünü ve geleceği, Türk kahvesi Otomasyonu, otel ortamında en doğru, en hızlı kahve sunumu başlıklarında düzenlenen "Gıda Teknolojisi ve İnovasyon" sergisine katılımcılar yoğun ilgi göstermiştir.

alt

11. Türkçe Konuşan Girimciler programı katılımcısı Oza Kahve aile şirketinin üst düzey yöneticisi olan AKAN OZA ve UMUT OZA kardeşlere  başarılar diliyoruz.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Antalya'da gerçekleştirilen 22. ANFAŞ Foodproduct-Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı'nda stant açarak, Afyonkarahsiar bölgesinde üretilen gıda ürünlerini sergilediği  haberinin detaylarına bu linkten ulaşmak mümkündür.