11. TKG programına katılan konuk girişimciler 25 Ekim 2010 Pazartesi günü gerçekleşen İstanbul Ticaret Odası ziyareti sırasında Marmara Denizine açılan ve İstanbul Boğazını selamlayan 6. kattaki  terasta dostluklarını  fotoğrafla belgelediler.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 24 Ekim 2010 Pazar günü gerçekleşen rehber eşliğindeki Dolmabahçe Sarayı ziyaretinden çok memnun kaldılar.

11. Türkçe Konuşan girimciler programıa Bosna Hersek'ten katılan ARBER ALIJA (sağdan 2.) ve Makedonya'daN gelen AYFER İSLAM (soldan 2.) TKG grup moderatörü MERT ERMİŞ  (sol başta) ile birlikte  İstanbul'da  BEYOĞLU bölgesini ziyaret edererek, İstiklal Caddeesindeki gece eğlencelerini keşif turuna çıktılar.

Rodos Adası temsilcisi KENAN AŞÇIZADE (sağda) ve Makedonya'dan AYFER İSLAM (solda)  Minyatürk Parkında  neşeli anları paylaştılar.