alt

TKGgrubu moderatörü MERT ERMİŞ (sol başta)   Afganistan'dan AHMAD ARSALAN KARIMI  (sağdan 4.),  KKTC'den BURÇİN ÖZDENAK (sağdan 3.), Azerbaycan'dan HUSEYİN  BAĞIROV (sağdan 2.) ve Irak'tan HAZIM DEVLET  (sağ başta)  Estergon Kalesi ziyaretinde neşeli anlar payaştı.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programıma katılan konuklar kısa sürede yakın arkadaş oldu. 11. TKG heyeti Ankara'da bulundukları sırada Keçiöen Belediyesinine konuk oldular ve Estergon Kalesini ziyaret derek, yoğun çalışma programında kısa bir mola keyfi yaşadılar.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs-05 Haziran 2010 tarihleri arasında “11..Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ”  düzenlenmiştir.

Ankara, Konya  ve İstanbul illerinde düzenlenen  bu programa 24 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 45 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

Ankara Kalesi'nin burçlarına tırmanan 11. TKG üyeleri Başkenti yükseklerden izleyerek, bol bol fotoğraf çekti. TKG Ailesi üyesi olmanın mutluluğunu e neşesini paylaşan dönem arkadaşları programdan sonra da görüşmek ve arkadaşlıklarını geliştirmek üzere sözleşti.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran, Özbekistan, Tacikistan  ve Yunanistan'da katılan üyeler kısa sürede arkadaş oldu. 11. TKG programına katılan genç girişimciler kendileri için yeni iş konularını araştırırken eğlenmeyi ve neşeli anlar paylaşmayı ihmal etmediler.

alt

Romanya'dan TANHER CURTACAİ  (sol başta) ve 11. TKG heyet başkanı İran'dan REZA KAMİ  (soldan 2.) grup üyeleri arasındaki dostluğun gelişmesine katkı yaptılar.

alt

Rodos Adası'ndan 11. TKG programına katılan KENAN AŞÇIZADE (solda) Makedonya'dan gelen AYFER İSLAM (ortada) ve TKG grubu moderatörü MERT ERMİŞ (sağda) İstanbul şehir gezisi sırasında Minyatürk Pakında hatıra fotoğraf için Mardin şehrinin maketi önünde buluştu.

alt

11. TKG programına Irak'ın Musul şehrinden katılan HAZIM DEVLET dönem arkadaşları ile tanışmaktan ve dostluk geliştirmekten çok memnun oldu.