alt

11. TKG  programı üyesi  KKTC'den UMUT OZA (solda) Azerbaycan'dan 17. TKG üyesi RAMİL ALİYEV ile (ortada) 24 Şubat 2015 Salı günü Antalya'da düzenlenen ikili iş görüşmeleri toplantısında tanıştı ve verimli bir görüşme yaptı.

11. TKG  programına  KKTC'den katılan AKAN OZA'nın ağabeyi ve OZA kahve şirketinin genel müdür olan UMUT OZA'nın duygu yüklü  mesajını bilginize sunuyoruz:

"Bugün BAİB Batı Akdeniz İhracatcılar Birliğinin Akra Barut Otelde düzenlemiş oldugu ikili iş görüşmelerinde  verimli güzel görüşmeler yaptık. Bu görüsmelermiz içinde beni daha çok sevindiren ve mutlu eden bir sürpriz yaşadık. Üyesi oldugumuz Turkce Konusan Girişimciler  gurubundan 17 . Gurup üyesi Ramil Aliyev ile verimli geçen ikili iş görüşmemizden mutlu ve umutlu olarak ayrıldık ve bu güzel karelerle duygularımıs izle paylasmak istedim .

alt

KKTC'den UMUT OZA (sağda) ve Azerbaycan'dan RAMİL ALİYEV (ortada) Batı Akdeniz İracatçılar Birliğinin Antalya'da düzenlediği ikili iş görüşmelerinde yeni işbirlikleri başlatmak için görüşme masasına oturdular.

Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. KKTC ve Azerbaycan arasında yeni  işbirlikleri kurulmasını çok önemsiyoruz. 

Oza Kahve firmasının  Alım Heyeti programında yapmış oluğu iş birliği görüşmeleri konusunda farklı görüntülere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Anfaş Food Product ve Bevex İçecek Fuarı çerçevesinde 24 Şubat Salı günü Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde "Alım Heyeti" programı düzenlemiştir. Heyet kapsamında Azerbaycan, Rusya Federasyonu ve Ürdün'den gelen ithalatçı firmalar Antalya bölgesindeki ihracatçıları ile biraraya gelme olanağı buldular. 6 ülkeden 35 yabancı firmanı katıldığı ikili iş göüşmelerinde yeni işbirlikleri kurulmuştur.

alt

İkili iş görüşmeleri hakkında ayrıntılı bilgiye ve farklı görüntülere BAİB  web sayfsından ulaşmak mümkündür.

Alım Heyeti programı, Akra Barut Otel'de düzenleniyor ve 24 Şubat 2015 tarihinde saat 09:30'da katılımcı firmalara verilecek brifing ile başlamıştır. Sunumun ardından ikili iş görüşmeleri yapılmıştır.  Antalyalı ihracatı açısından önemli görüşmelerin yapılacağı alım heyeti programı başarılı ve verimli geçmiştir.

25 Şubat 2015 Çarşamba günü yabancı firmaların temsilcileri, iş görüşmesi yaptıkları bölge firmalarının üretim alanlarına ve tesislerine yönelik ziyaretler yaptılar. Konuklar  ANFAŞ FOOD PRODUCT VE BEVEX İçeçek Fuarına katılarak, stand ziyaretleri gerçekleştirdiler.