alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların 23 Ekim 2013 Cumartesi günü gerçekleşen Konya ziyareti  çok verimli geçmiş ve yeni bağlantılar kazandırmıştır.  

 Konya Sanayi Odası AB ve Progjeler Müdürü SEYFİ SUNA'nın önerisi ve Konya SO yönetiminin daveti değerlendirilerek son dakikada program değişikliği yapılmış  ve heyetin İstanbul'a gidişi bir gün ertelenerek, heyet otobusü iel Cuma gecesi karayolu ile geç saatlerde Konya'ya ulaşmaları mümkün olmuştur. 

Hızlı, neşeli ve renkli bir programla bir günlük Konya ziyaretinden mutlu anılarla dönen 11. TKG  heyeti Konya'ya davet eden Sanayi Odası  yönetimine teşekkür etti.

11. TKG Programı katılımcıları Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası ziyaretlerinin ardından Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını da görme fırsatı bulmaktan memnun oldular.

alt

Konuk heyet üyeleri için Konya’da rehber eşliğinde yarım günlük, çok hızlı bir şehir turu yapılmış, Mevlana Müzesi, Alaattin Camii, II. Selim Cami, Alaattin Tepesi ve çevresindeki Selçuklu Sarayı kalıntıları,  Karatay Medresesi ziyaret edilmiştir.

alt

Yunanistan'ın Rodos Adasından 110TKG programıa katılan KENAN AŞÇIZADE ilk kez geldiği Konya'yı tanımaktan ve  Mevlana Müzesini ziyaret etmekten memnun oldu.

11. TKG heyeti Konya Sanayi Odasının davetini kabul ederek Konya'ya gelmiş omaktan ve verimli geçen ikili iş görüşmleri ve fabrika ziyaretlerinden çok  memnun kalmışlar ve kara yolu ile İstanbul'a dönmek yerine, kendi uçak biletlerini satın alarak  aynı gece İstanbul'a  hareket etmişlerdir. 

alt

11. TKG programına Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adasından katılan  İBRAHİM KUNELAKİ  (sağda) bir gece kendi olanaklarI ile Konya'da kalarak Konya Sanayi Odası  Proje Geliştirme  Müdürü SEYFİ SUNA'nın ev sahipliginde  MEVLANA Müzesi kompleksinde düzenlenen  Sema Gösterisini izlemiş ve  grup üyesi arakadaşlarına  ertesi gün  Istanbul'da katılmıştır.