TOBB 11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU ONURUNA GALA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuklar onuruna 21 Ekim 2010 Perşembe  günü  TOBB-Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesislerinde kamu yöneticilerinin katılımıyla bir Gala Yemeği   düzenlendi.

alt

Yunanistan temsilcileri: Batı Trakya'dan HÜSEYİN KASAPOĞLU (sol başta) Rodos Adası temsilcisi  KENAN AŞÇIZADE  (soldan 2.) KKTC temsilcisi BURÇİN ÖZDENAK (sağdan 2.) gala yemeğinde aynı msayı paylaştı. 

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı ALİ EMRE YURDAKUL ve TOB -ETÜ Genel Sekreteri  Prof. Dr. ADEM ŞAHİN'in ev sahipliğindeki yemeğe Devlet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Yurtdışı Türkler Ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, KOSGEB, İGEME, TİKA yetkilileri  ve uzmanları ile , Ankara'daki Oda ve Borsaların yöneticileri katıldı. 

alt

Irak temsilcileri Türkiye ile ticarette  karşılaştıklaraı engelleri ve yaşadıkları zorlukları Gala Yemeği sırasında Irak'la ilgili görevlerde bulunan kamu yöneticilerine aktarma olanağı buldular.

alt

TKG Grubu üyeleri Gala Yemeği öncesinde verilen kokteylde Başkentteki Bürokratlarla tanıştı ve yaşadıkları ülke ile Türkiye arasındaki ilişkilerde  karşılaşılan  güçlükleri paylaştı.