alt

8. TKG programı katılımcısı AYDIN ABDULLAH (YAKUBOĞLU (sol başta), 5. TKG programı katılımcısı SABAHATTİN AL SALİHİ (soldan 4.) 1. TKG programı katılımcısı  NURİ SALİHİ (sağdan 2.), 2. TKG grubu üyesi   MUHAMMED AHMET  SARIKAHYA (sağ başta) 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında açılan "Uluslararası 2. Kerkük Fuarı"nın açılış törenine birlikte katıldı.

Irak'ın Kerkük kentinde yerli ve yabancı 50 firmanın katıldığı "Uluslararası Kerkük Fuarı" düzenlendi. Kerkük Merkez Alışveriş Merkezi'ndeki fuarın açılışını Kerkük Valisi Necmeddin Kerim ve Kerkük Ticaret Odası Başkanı Sabahattin Al Salihi yaptı. 

Haberler Com sitesindeki fuar haberine ulaşmak  için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Fuarda konuşan Kerkük Valisi Necmedddin  Kerim, "Sadece 20 kilometre ötede terör örgütü IŞİD var. Buna rağmen kentimizin böyle bir zamanda böyle uluslararası fuara ev sahipliği yapması önemli bir mesajdır. Kerkük'e gelip fuara katılan firmalara teşekkür ediyorum. Kerkük'te yatırım yapma ortamı var. Herkesin çalışma şansı var. Bunu sağlayan Peşmerge ve asayiş güçlerine müteşekkiriz" dedi. 

Kerkük Fuarına 20'si yerli, 30'u yabancı 50 firmanın katılmıştır. 

alt

AYDIN ABDULLAH YAKUBOĞLU (sağ başta),  SABAHATTİN AL SALİHİ (ortada)   NURİ SALİHİ (soldan  2.),  fuara katıln firmaların stantlarını ziyaret ederek, şirket yetkilileri ile görüştü.

SABAHATTİN MUHAMMED SALİH AL SALİHİ,  genel ticaret ve inşaat konularında faaliyet gösteren iki şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası Başkanıdır. Kerkük Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Yükleniciler Birliği üyesidir.

alt

8. Türkçe Konuşan Girişiciler programı katılımcısı AYDIN ABDULLAH YAKUBOĞLU (sol başta) Toplu konut inşaatı, müteahhitlik ve genel ticaret yapan şirket sahibi. Kerkük Ticaret Odası, Türkmen İşadamları Derneği, Kerkük İnşaatçılar Birliği Üyesidir.

1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kerkük'ten katulan NURİ SALİHİ (soldan 2.)  NURİ N. SALİHİ  genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör e elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapa şirket sahibidir.

2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük temsilcisi olarak katılan MUHAMMED AHMET  SARIKAHYA,  kuyumculukla ve  genel ticaret ile uğraşmaktadır. Toptan altın ve para ticareti ile ilgilenmektedir.

Savaş ve baskı rejimi altında zor bri mücadele veren, İŞİD tehdidinden muzdarip değerli arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.