11. TKG programına Rusya'nın Özerk Bölgesi Başkortostan'ın başkenti Ufa'dan katıla MARLEN URAZBAKHTİN (solda)  ABD'den gelen konuk konuşmacı BRIAN TRACY'nin (sağda)  "Girişimcinin Başarı Sırları " başlıklı konferasının organizasyonuna  yardımcı oldu.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya'nın Özerk Bölgesi Başkortostan'dan katılan MARLEN URAZBAKHTİN, 18-19 Kasım 2014 tarihlerinde Ufa şehrinde "Total Business Mastery" (Girişimcinin Başarı Sırları) konulu 2 günlük workshop'ın düzenlenmesi içim katıda bulundu ve sahibi olduğu ATLANTİS şirketi aracılığıyla konferansın tercümanlık hizmetlerini üstlendi.

11. TKG üyesi MARLEN URAZBAKHTIN,  hukuk danışmalığı resmi tercümanlık faaliyetleri gösteren Atlantis şirketinin sahibidir. Ayrıca doğrudan yabancı sermaye yatırım projelerinde görev üstlenmektedir.  Association of Business Corporation (ABC) üyesidir. Üniversite ömğrenimini Ankarada Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır.

Kişisel gelişim, zaman kullanımı,  başarılı satış teknikleri, liderlik vb konularda konferanslar veren ABD'li ünlü konuşmacı BRİA TRACY'i Ufa'da konferans vermek üzere Başkortostan'a davet eden Sberbank, Rusya Federasyonu’nda ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nda faaliyet gösteren en büyük banka konumundadır. Sberbank mevduat piyasasının Rusya’daki en büyük oyuncusudur ve Rus ekonomisinin başlıca finansörüdür. Türkiye'deki Denizbank'ın da sahibidir.  Sberbank hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Konferansı veren Amerikalı  konuk konuşmacı BRİAN TRACY hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.