alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan ZURAB PUHUTKARADZE  (sağda)  TURSA marketler zinciri için toptan alışveriş yaptığı  Nevşehir'den gelen iş ortağı Hüsametin Karataş'ı  başkent  Tiflis'te ağırladı. 

17. TKG üyesi ZURAB PUHUTKARADZE ,  gıda, ev gereçleri, mobilya mağazası ve market işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ayrıca Batum'da bir alışveriş merkezi projesi geliştirmiştir.

alt

Türkiye'den çok sayıda firmanın Gürcistan temsilcisi olan ZURAB PHUTKARADZE  (solda) birlikte iş yaptığı konuk işadamlarıyla yakından ilgilendi.

1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  ZURAB PHUTKARADZE Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te sekiz marketten oluşan perakende zinciri sahibidir.

Türkiye'den 32 farklı kuru gıda markasının Gürcistan bayisi olan ZURAB PHUTKARADZE, Türkiye'de üretilen   gıda ürünlerini Gürcistan genelinde pazarlamaktadır.