alt

Kosova Prizren Esnaf Derneği başkanı ve 4. TKG  programı heyet başkanı ŞARIK CİBO  (soldan 2.) dernek yönetiicleir ile birlikte Priştine'de bulunan Kosova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı SAFET GERXHALİU'yu  (sağdan 2.) makamında ziyaret etti.

alt

ESNAF  Prizren İşadamları ve Esnaf Dermeği başkanlığına seçilen 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (soldan2.) 30 Ocak 2015 Cuma günü Esnaf Derneği yönetim kururlu üyeleri ile birlikte Kosova Ekonomi ve Sanayi Odası Başkanı SAFET GERXHALİU (sağdan 2.) ile yaptıkları görüşmede kurumlar arasında projeye dayalı işbirliği yapılması hususunda görüş birliğine varıldı

Yapılan toplantıda kurulması planlanan Prizren Sanayi Bölgesi ve Kosova'nın Türkiye ile ticari ilişkileri konusunda görüş ve değerlendirmeler ifade edildi. Kosova Ekonomi Odası Başkanı SAFET GERXHALİU  Prizren Esnaf  Derneğine her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

alt

ESNAF Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ŞARIK CİBO  (soldan 3.) ve dernek yöneticileri 30 Ocak 2015 Cuma günü  Kosova Hükümetinde Türklerin temsilcisi olarak bulunan Kamu Yönetimi Bakanı  MAHİR YAĞCILAR da makamında ziyaret etti. 

ŞARIK CİBO ve dernek yöneticileri Kamu Yönetimi Bakanı  MAHİR YAĞCILAR ile Prizren Sanayi Bölgesi, Kosova'da yatırım koşulları olmak üzere birçok konuda  görüş alışverişinde bulundu ve Bakanın  Dernek projelerine katkı ve desteklerinin devam etmesini istedi.

alt

Prizren Esnaf Derneği başkanı ŞARIK CİBO'nun (solda) yeni faaliyet dönemi hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta  iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.