alt

13. Türkçe Konuşa girşimciler Programına Almanya'dan katılan Dr. OSMAN SİRKECİ, Giresun üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulunda "Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmecliği" Bölümünün kuruluşunda  görev aldı.

alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ, programa katıldığı sırada  girişim danışmanlığı, muhasebe ve şirket kuruluş işlemlerinde danışmanlık hizmetleri veren şirket sahibi olarak  Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu TİDAF Başkan Vekili görevini de yürütmekteydi .dir.

OSMAN SİRKECİ 13. TKg programıan katıldıktan kısa bir süre sonra yeni kazanmış olduğu doktora derecesini akdemik hayata taşımaya karar verdi ve Hakakari'de kurulan bir vakıf üniversitesinde göreve başladı. Biryıl sonra Trabzon'da kurulmuş olan Avrasya Üniversitesinde İdari Biimler Fakültesidne Dekan Yardımcısı olarak görev aldı. 

Giresun Üniveristesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu bünyesinde  elecek yıl derslere başlaması planlanan "Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği" bölümünün kuruluş  çalışmalarında görev alan 13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'ye başarılar dileriz.