alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcılarından İran'dan NASTARAN POURDOWLAT (sol başta)  ve Rusya-Karaçay'dan SOLTAN KHAPCHAEV (soldan 2.), TOBB'un 60. Yıl Kutlama etkinliklerine katılarak TKG üyeleri ile tanıştı.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programının ilk 15 grubuna katılan girişimciler, 12-13 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul'da yapılan TOBB'un 60. Yıl Kutlama törenlerine ve TOBB Uluslararası İş Forumu'na da katıldılar.

12 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul-Ortaköy'de Feriye Lokantasında düzenlenen 60. Yıl Kutlama Programı Açılış Resepsiyonunda 60. Yıl kutlamalarına katılmak üzere İstanbul'a gelmiş olan 13. TKG üyeleri, yeni dönemin,  15. Grubun üyeleriyle tanışarak, birlikte büyük bir aile grubu yaratmayı başardılar.

alt

Rusya Karaçay'dan 13. TKG üyesi SOLTAN  KHAPCHAEV (sağ başta) , TOBB'un 60. yıl kutlama etkinliklerinde 15. TKG programına Rusya ve Avrasya bölgesinfen katılan girişimcilerle tanıştı.

alt

İran'dan 13. TKG üyesi NASTARAN PORUDOWLAT (sağ başta) , 60. yıl kutlma programı kapsamında düzenlenen toplantı ve  resepsiyonlarında büyük TKG ailesi ile tanışltı. İran, Irak ve Rodos temsilcileri ile arkadaş oldu.alt

13. TKG programına İran'dan katılan NASTARAN POURDOWLAT (sağ başta) , 60. yıl kutlama törenlerinde Bulgaristan temsilcileri 2. TKG grubu heyet  başkanı  SEVGİNAR SERBEST (sağdan 2.) ve 15. TKG programı  katılımcısı  MECBURE EFRAHİMOVA (sol başta) ile tanışarak arkadaş oldu.