alt

Afganistan temsilcisi HAMİDULLA (HAMEED) SAIDI (ilk sırada sağda) Ukrayna Kırım temsilcisi AKİM BEKİROV (2. sırada) ve Srbistan Sancak temsilcileri  ENES T. MELİC (3. sırada sağda)  ile RESAD COSOVİC (3. sırda solda)   sunumları dikkatle izlediler.

alt

Bulgaristan'dan KADRİYE ALİMANOVA  (sol başta), Azerbaycan temsilcileri TURKEL ABULHASANLI (soldan 2.) ve  ROVSHAN ABBASOV (soldan 3.) Arnavutluk delegesi  ENRIK  SULEJMANI  (soldan 4.) ile birkte sunumları ilgiyle izlediler. 

TOBB İkiz Kulelerde Sosyal tesislerdeki salonlarda yapılan derslerde  ve sunumlarda Türkiye Odalar ev Borsalar Birliğinin birimleri  ve faaliyetleri hakkında konuklara ayrıntılı  bilgi verildi. Türkiye ile ticaret yapmanın koşulları ve yönetemleri açıklandı, işbirliği olanakları hakkında  örnek sunumlar gerçekleştirildi.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler heyetei Ekonomi Bakanlığı ziyaretinde, sunuş ve toplantı öncesinde  bahçede grup hatırası albümü için kayıt yaparken neşeli ve samimi anlar paylaştı. Almanya, Bulgaristan,  Iak, iran, Kırgızistan ve Romanya temsilcileri dostluklarını belgelediler.  

alt

13. TKg üyeleri TOBB İkiz Kulelerdeki  sunum v e ders aralarındaki kısa mol anlarını grup albümünü zenginleştirmek için bahçede  neşeli foteğraflar çekerek  değerlendirdiler.