alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına İran'dan katıla NASTARAN POURDOWLAT (solda) ve Bulgaristan temsilcisi KADRİYE ALİMANOVA (sağda kısa sürede çok yakın arkadaş oldular.

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13.TKG programına Ukrayna'dan katılan KARİNA TOLSTYAKOVA (önde), Kırgızistan'dan ALMAZ  MAKESHOV (arkada, sodla) ve Sırbistan Sancak'tan ENES T.  MELİC (arkada, sağda)  program sırasında başlayan dostluklardan yola çıkarak, ülkeleri arasında ticari işbirliği fırsatlarını değerlendirdi. 

alt

Ankara, Kayseri, Nevşehir  ve İstanbul illerinde düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girşimciler programına  21 ülke ve 4 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı tarafından seçilen 42 katılımcı iştirak etmiştir.

17-28 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleşen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları İstanbul'a ulaştıkları ilk gün toplu olarak fuar zyaretleri ile programa başladıkları için, kısa sürede birbirleriyle kaynaştı ve program süresince samimi bir arkadaşlık ortamını paylaştı. 

alt

13. TKG heyeti sabah dersine gitmek üzere tam kadro olara grup aracına binmek üzere hazır. Balkan ülkeleri  temsilcileri sabah neşeli anları paylaşıyor:  Makedonya'dan ADEM YAKUP (sol başta) Kosova'dan NEHARİ KAZAZ (soldan 2.)  Arnavutluk'tan ENRIK  SULEJMANI    (sağdan 2.) ve Sırbistan Sancak'tan RESAD COSOSVİC  (sağ başta)

alt

İran'dan gelen NASTARAN POURDOWLAT, TOBB ETÜ yöneticilerine ve grup arkadaşlarına Kent Otelin lobisindeki piyanoda mini bir konser  verdi. 

alt
 
Sırbistan Sancak'dan gelen ENES MELİÇ  piyanoda güzel şarkılar çalan NASTARAN POURDOWLAT'a eşlik etti. Müzik ve kültürün ortak dili farklı ülkelerden gelen konukları kısa sürede kaynaştırdı.
 
 
alt
 
İran temsilcileri  BEHROUZ POURSOLEYMAN (solda) ve ALİ  YEGANEHFARD  (sağda)  Rusya'nın Karaçay bölgesinden gelen  SOLTAN KHAPCHAEV ile bölgedeki genel durumu  değerlendirdiler ve işbiriği olanaklarını görüştüler.
 
alt
 
13. TKG üyeleri Nevşehir ziyaretinde Kapadokya Bölgesinde Göreme Vadisini ziyaret etti. Mola anlarında yerel motiflerin kullanıuldığı kafelerde neşeli anlar paylaştılar. 
 
alt
 
13. TKG heyeti Kayseri programı kapsamında Erciyes Dağı'nı ziyaret etti. kayak merkezindeki telesiyej ile yolculuk yapan Özbekistan temsilcileri OYBEK NAMOZOV, BEHZOD AKBAROV  ve AZAM DJURABAEV neşeli anları paylaştılar.
 
alt
 
13. TKG heyeti Kayseri ziyareti sırasında  Karum antik şehri kazısını ziyaret etti.