alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ,   başkent Tiran'da bulunan Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasında  Koordinatör olarak görev üstlendi.

10. TKG programına katıldığı sırada T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan bulunan Tiicaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmakta olan ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan gelen  teklifi kabul ederek, Şubat 2015 tarihinde ATTSO'da koordinatör olarak yeni görevine başlamıştır.

Değerli  arkadaşımız 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ'yi kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Ticaret Müşaviriğinde görev yaptığı dönemde  TKG programlarına  katılacak adayların belirlenmesinde ve TKG portalının  kuruluş aşamasında Arnavutluk'tan gelen  katılımcıların üyelik kaydının yapılmasında yardımcı olan  ERİNDA ZHUPANİ'ye  teşekkür ediyoruz.

Yeni projeler kapsamında  İşbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs – 05 Haziran 2010 tarihleri arasında Ankara, Bypazarı  ve İstanbul illerinde düzenlenen  10. TKG programına  24 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 44 katılımcı iştirak etmiştir.