alt

Arnavutluk'tan 17. TKG üyesi ALMİR KULLA (solda),  16. TKG üyesi ABDULLA FRAKULİ (ortada) Arnavutluk Türkiye Ticaret  ve Sanayi Odasında Koordinatör olarak göreve başlayan 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ'yi (sağda) kutladı.

alt

10. TKG Programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ, (masa başında ayakta sunum yapıyor)  merkezi Tiran'da bulunan Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasında koordinatör olarak göreve başladı.

ATTSO -Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası 10 Şubat 2015 tarihinde  üyeleri arasındaki iletişimi artırmak, yeni projeleri ve hedefleri üyeleri ile paylaşmak amacıyla  bir "Netwoek Meeting" düzenledi. Üyeleri kaynaşması ve birlikte iş yapabilme kültürünü yaygınlaşması amacıyla  düzenlenen   tanıtım  toplantısı ve kokteyle  Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi üç arkadaşımız  katıldı.

Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri hakknda ayrıntılı bilgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

ATTSO'da  koordinatör olarak göreve başlayan arkadaşımız ERİNDA ZHUPANİ'yi kutlayan ve başarılar dileyen, 13, 16 ve 17. dönem TKG üyeleri bu toplantı kapsamında biraraya gelmekten ve yeniden görüşmekten memnun oldular. 

10. TKG üyesi  değerli arkadaşımız ERİNDA ZHUPANİ'ye   yeni görevinde başarılar dileriz.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı katılımcısı  ALMİR KULLA  (sağ başta) reklam ve tanıtım sektöründe faaliyet gösteren outdoor + indoor reklamlar hazırlayan,  organizasyonlar yapan, web sayfası tasarımı ile ilgilenen şirkette üst düzey yöneticidir.

16. TKG üyesi ABDULLA FRAKULİ  (sağdan 2.)  ATTSO Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  üyelerin tanışması ve yeni dönem faaliyetleri hakkında bilgilenmeleri için düzenlenen çalıştayda 17. TKG üyesi ALMİR KULLA ile  biraraya geldi.

alt

13. TKG programı katılımcısı ENRIK  SULEJMANI    (ortada) İlaç, tıbbi malzeme, medikal ürünler ticareti yapan şirket sahibidir. Arnavut Ticaret Odası üyesidir. ATTSO toplantısına katılarak üyeler ile piyasalardaki son dururm ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerini paylaştı.

alt

16. TKG programı katılımcısı ABDULLA FRAKULLİ  (sol başta) kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. ATTSO tarafından düzenlenen tanışma çalıştayına katılarak TKG üyeleri ile ve girişimcilerle biraraya gelmekten memnun oldu.