alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Köln şehrinden katılan MEHMET AKİF TURANGİL Almanya ve Türkiye arasında faaliyet gösteren ticari şirketlere danışmanlık ve hukuki yardım hizmetleri veren hukuk şirketi sahibidir. 

alt

15. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan ve mobilya fabrikası kuran şirketin genel müdürüdür. 

alt

JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesi olan  NARBEK ABDULLAEV  (sağ başta) üniveriste öğrenimini Türkiye'de yapmıştır.

Kayak yapmayı   golf oynamayı seven 15.TKG programı katılımcısı NARBEK ABDULLAEV her mevsimde  boş zamanalarını açık havada spor yaparak değerlendirmektedir.

alt

14. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcsi olarak katılan  NAZİR  BUKHARİEV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, pvc kapı pencere üretimi ve pazarlaması yapa şirket sahibidir.

alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ kar mevsimini  ve kayak yapmayı seven arkadaşları ile birikte kayak merkezlerini ziyaret ederek, doğada zaman geçrimeyi sevmektedir.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odasında Koordinatör olarak görev yapmaktadır. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT (sağda) Akdeniz'in ortasında sıcak iklimde bir Ada'da yaşamasına rağmen kayak sporunu çok sevmekte ve yakından ilgilenmektedir. 2015 yılında Ocak ve Şubat aylarında birer haftalık kayak tatilleri için yakınlardaki kayak merkezlerini ziyaret etti.

Şubat ayında Erzurum Palandöken kayak merkezinde  arkadaşları ile bir hafta süreyle konaklayan  İLKE ÖZERLAT kayak sporna gönül veren Akdenizli olarak tanınmaktadır. 17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT kahve ürerticisi olan aile şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır.

alt

7. TKG programı KKTC temsilcisi MUHİT İNCE  14 Şubat 2015 tarihinde arkadaşları ile birlikte Buglaristan'ın Bansko  kayak merkezine gitit. Kempinski Otelde konaklaya grup, dağları ve kayak pistlerini şenlendirdi. 

TOBB tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUHİT İNCE,  Türkiye, Almanya ve Uzak Doğu ülkelerinden beyaz eşya, profesyonel temizlik ekipmanları, fırın-ocak grupları, jenaratör ve motosiklet  ithalatı yapan aile şirketinde direktör olarak görev yapmaktadır.  Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİ  kış aylarında kayak sporu için Balkan ülkelerindeki farklı  kayak merkezlerinin pistlerini denemektedir.  Bulgaristan'ın ünlü kayak merkezi Bansko'da tatail yapan arkadaşımız 

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te  Türk firması Cevahir Holding'te yönetici olarak görev yapan 4. TKG üyesi ESFER ALİ,  TKG Ailesi için  2006 yılında Yahoo Mail Grubunu kurmuş ve moderatörlüğünü üstlenmiştir.

ESFER ALİJİ'nin farlı kayak fotoğraflarına  facebook sayfasından ulaşamak mümkündür.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan katılan ADEM YAKUP (ortada) kayak sporunu ve  dağları seven  arkadaşları ile  bu yıl kayak sezonunu erken açtı. Makedonya'da Mavrova yakınlarında bulunan Ski Centar Zare Lazareski' kayak merkezini arkadaşarı ile birlikte sık sık ziyaret eden ADEM YAKUP kayak sporuna gönül veren TKG üyeleri arasında öne çıkmaktadır.

Elektrik tesisatı, güvenlik sistemleri ve yangın ihbar sitemleri için projelendirme proje yönetimi  ve uygulama hizmetleri veren şirkette  üst düzey yöneticisi olan 13. TKG  üyesi ADEM YAKUP'un  farklı kayak fotoğraflaraına ulaşmak için facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek'ten katılan  ZAJİM ALJİÇEVİÇ (sağda) dağları çok sevmekte ve neredeyse tüm boş vakitlerini dağlarda yürüyerek, spor yaparak geçirmektedir.

ZAJİM ALJİÇEVİÇ'in facebook sayfasındaki dağlarla ilgili farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

6. TKG üyesi ZAJİM ALJİÇEVİÇ, çeşitli sektörlerde mühendislik, proje, tasarım, danışmanlık araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile teknoloji transferi  konularında faaliyet gösteren ENERGOINVEST şirketinde planlama ve tasarım bölümü başkanı olarak görev yapmaktadır. 

alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Bosna Hersek'ten katılan SHERIF  GRUDA  halen İsveç'te otomotiv yan  sanayiinde, servis, tamir bakım hizmetlerinde çalışmaktadır.

Bosna Hersek'te ilk gençlik yıllarında itibaren kayak sporunu tutukuyla seven  SHERIF  GRUDA  kış aylarında tatil fırsatlarını  İsveç'teki ünlü kayak merkezlerinde Kläppen Ski Resort  ve   Flottsbro'da  yeni pistleri deneyerek değerlendirmektedir.

4. TKG üyesi  SHERIF GRUDA'nın  facebook sayfasındaki kayak fotoğraflarına  bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler porgramına Bosna Hersek'ten katılan İSMAR ZAHİROVIC  (sağda)  arkadaşları ile bilrikte kayak mevsimini değerlendirmektedir.

alt

17. TKG üyesi İSMAR ZAHİROVIC (solda) diş doktorudur. Dental sektöründe kullanılan medikal malzemenin ticareti ile uğraşmaktadır. Arkadaşımızın facebook sayfasına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

4. TKG programı Bulgaristan temsilcisi ADEM HASAN İBİŞ'de Bansko kayak merkezinde kayak yapmayı tercih etmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan ADEM HASAN İBİŞ tekstil  ve konfeksiyon makineleri alım satım işiyle uğraşmaktadır.

alt

10. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV (sağda) okulların tatil döneminden yararlanarak ailesi ile kayak merkezinde kar tatili yaptı.  

Kızakla kayan, karlı havada açık havuzda yüzen  10. TKG üyesi TİMUR HALİLOV, Bulgaristan Türk Ticaret ve Sanayi Odasında yönetici olarak çalışmaktadır. Arkadaşımızın facebook sayfasına bu linkten erişmek mümkündür.

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın SANCAK Bölgesinden katılan RESAD COSOVİC  (sağda) kayak sporunu sevmekte ve arkadaşları ile birlikte kayak merkezlerini ziyaret etmektedir.

13. TKG üyesi RESAD COSOVİC, mobilya aksesuarları, evye ve seramik  ticareti yapan şirket sahibidir.  Facebook sayfasına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan SENAT LATİFOVİC dağları ve kayak yapmayı seven TKG üyeleri gibi, kayak merkezlerini ziyaret etmektedir.  Geçen yıl olduğu gibi  arkadaşları ile yeniden Kopaonik kayak merkezinde kayak yapmanı heyecanını paylaştı.  

14. TKG üyesi  SENAT LATİFOVİÇ  Shhi tesisat toptan ticareti yapan şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan  SENAD AMRA  KARISIK  (ortada) ailesi ile birlikte kayak yapmak, kızakla kaymak ve yürüyüş yapmak için tüm fırsatları değerlendirmektedir. 

10. TKG üyesi SENAD AMRA  KARISIK  tekstil ürünleri ticareti, su temizleme ürünleri, su pompaları ve tekstil  kimyasalları ticareti ile uğraşan şirket sahibidir.  

SENAD AMRA KARIŞIK'ın Kopaonik kayak merkezindeki kar ve dağlar konulu fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan SAFET ALOMEROVIC  aile üyeleri  ile birlikte kış mevsiminde kayma deneyimini paylaşmaktan, ocukları ile doğanın içinde bulunmaktan mutlu olmaktadır.

17. TKG üyesi SAFET ALOMEROVIC  otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, oto yedek paça, aksesuar, akü, motor yağı ticareti yapan şirket sahibidir.

SAFET  ALOMEROVIC'in facebook sayfasındaki kar fotğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.  

alt

2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya'dan katılan TANER REŞİT ailesi ile kar ve kayak tatili yapmak için Bulgaristan'ın Razlog kentini tercih etti. Bansko kayak merkezinde ailesi ile birlikte kayak tatili yapan arkadaşımız çocukları ile neşeli anlar paylaştı. 

2. TKG programı üyesi TANER REŞİT,  Köstence'de yaşamaktadır, Demokratik Tatar Birliği üyesidir. Taşımcılık ve  gayrımenkul sektöründe faaliyet göstermektedir. Belediye Meclisi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Arkadaşımızın facebook sayfasındaki  kar tatili fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ'de dağların  çekiciliğie karşı koyamayan TKG üyesi olarak  Kosova'daki Brezovica kayak  merkezinde tatil yaptı.

16. TKG programı Kosova temsilcisi BERKANT CURİ   Organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ELDAR MOLDABAYEV   kayak merkezlerini sık sık ziyaret etmektedir. Kayak yapmayı seven arkadaşımızın dağlar ve kış sporları fotoğraflarına facebook sayfasindan erişim olanaklıdır.

15. TKG üyesi ELDAR MOLDABAYEV,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren iç mimari, elektrik ve havalandırma tesisatları yapan şirkette yöneticidir. 

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ARMAN ALMEREKOV    öğrencillik döneminden buyana kayak sporu ile yakındna ilgilenmekte ve kayak yapmayı sevmektedir.       

alt

15. TKG üyesi ARMAN ALMEREKOV,  motor yağı ve yedek parça ticareti ile uğraşan şirkette üst düzey yöneticidir.

Kazakistan dağlarında ve Bursa Uludağ'da çekilen kayak fotoğraflaraı için facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Kazakistan'dan katılan  TOLEUZHAN  ARINOV  (ortada) çocukları ile birlikte buz pateni yapmaktan mutlu olmaktadır.  

 8. TKG üyesi  TOLEUZHAN ARİNOV,  Asana'da yaşamakta ve bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERMEK ABDİMANAPOV'da kış sporları ile yakından ilgilenmekte ve buz pateni yapmaktadır.                    

17. TKG üyesi YERMEK ABDİMANAPOV,    Almaty Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır. Arkadaşımızın facebook sayfasına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN AZHIEV,  kış mevsiminin ve dağların sunduğu kayak yapma olanağını değerlendirerek, iş yoğunluğununa kısa bir mola verdi. 

Su bazlı boya üretimi yapan  ve JIA Kırgızistan Genç İşadamları Derneği üyesi olan 13. TKg üyesi NURLAN AJİEV'in facebook sayfasındaki kayak fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya'nın KARAÇAY Bölgesinden katılan SOLTAN KHAPCHAEV (solda) yaşadığı coğrafya nedeniyle kayakla küçük yaşlardan itibaren ilgilenmiştir.  

13. TKG üyesi SOLTAN KHAPCHAEV, emlak kiralama ve yönetimi, kış sporları ve doğa sporları alanında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Programdna sonra İzmir'de yüksek lisans öğrenimine devam etmiştir. Halen Moskova'da yaşamakta ve ticaretle uğraşmaktadır. Kayak fotoğrafları için  arkadaşımızın facebook sayfasına erişmek gerekmektedir.