alt

Kazakistan'dan14. TKG programı katılımcısı  MADİ MEİRAMGALİULY (soldan 2.) ile 15. TKG programı katılımcıları   ELDAR MOLDABAYEV (sağdan 2.) ve ARMAN ALMEREKOV  (sağ başta) her fırsatta buluşarak, arkadaşlıklarını güçlendirmekteler.

alt

15. TKG üyeleri ELDAR MOLDABAYEV  (ELDARYCH(solda)  ARMAN ALMEREKOV  (arkada) ve 14. TKG üyesi    MADİ MEİRAMGALİULY (soldan 2.) yeni yılı  birlikte kutladılar. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girİşimciler programına Kazakistan'dan katılan  ARMAN ALMEREKOV, (sağda) motor yağı ve yedek parça ticareti ile uğraşan şirkette üst düzey yöneticidir. Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.  

alt

15. TKG programına Kazakistan'dan katılan ELDAR MOLDABAYEV  (sağ başta) inşaat sektöründe faaliyet gösteren iç mimari, elektrik ve havalandırma tesisatları yapan şirkette yöneticidir. Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan MADİ MEİRAMGALİULY, (sağdan 2.) buz pateni tesisleri kuran, bu sektöre ait tüketim malzemesi ve ekipman ithalatı yapan, yapı malzemeleri ve ekipmanları, giyim ve tekstil ürünleri, otomotiv yedek parça ticareti ile ilgilenen şirketler grubunda iş geliştirme müdürüdür. Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.