alt

14. TKG programıa Kosova'dan katılan  ERGUN SUNGUR  (ön sırada soldan 2.) Çeşme Kültür Derneği Başkanı olarak her yıl Ramazan Ayında  Ankara Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak, Kosova'nın Vushtrri şehrinde İftar Çadırı kurulumasını sağlamaktadır.

Ankara Mamak Belediyesi ile kardeş belediye olan  Kosova'nın Vushtrri ( Vıçıtırın) Belediyesi ve K.D.Y.D "Çeşme" Dernegi işbirliği yaparak her yıl Ramazan Ayında  iftar çadırı kurmaktadır.

alt

14. TKG progarmı katılımcısı ve Çeşme Derneği Başkanı ERGİN SUNGUR   24 Temmuz 2014 tarihinde düzenlenen iftar programına bizzat katılan Mamak Belediye Baskani Mesut AKGUL , Mamak Belediye Meclis Üyeleri, Vuştri Belediye Baskani  Bajram MULAKU ve Vuştri Belediye Meclis Üyeleri ile T.C. Kosova Büyükelçiliği yetkilileri ile yakından ilgilenerek ev sahipliği yaptı. 

alt

Kardeş Belediye olan Ankara Mamak Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl kurulan iftar çadırı bu yıl da Ramazan ayının başlangıcında  28.6.2014 tarihinde Vushtrri'de kuruldu. 

K.D.Y.D. Çeşme Derneği kapsamında müzik grubu kuran 14. TKG  programı katılımcısı ERGİN SUNGUR ,  işadamlığı, kültürel çalışmalar ve belediye meclisi üyeliği gibi farklı alanlarda başarılı işler yapmaktadır.

ERGİN SUNGUR'un ÇEŞME Derneği Başkanı olarak  gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'da katılan ERGİN SUNGUR  (arka sırada soldan 6.) iftar çadırının kurulması, personelin çalışması ve düzenin sağlanması ile yakından ilgilenmektedir.

İftar programları ile ilgili farklı footğraflara K.D.YD. Çeşme Derneğinin facebook sayfasını ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.  

alt

14.  TKG üyesi ERGİN SUNGUR  (soldan 2.)  inşaat sektöründe faaliyet gösteren dış cephe kaplama imalatı ve uygulaması yapan şirket sahibidir. Kosova-Türkiye Ticaret Odası üyesidir.