alt

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza AKINCI (solda) Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi’ni (BAKEŞ) Ziyaret Etti. 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olara katılan  BAKEŞ Yönetim Kurulu Başkanı GALİP GALİP (sağda) Başkonsolosa ziyareti nedeniyle duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

 26 Ocak 2015 tarihinde T.C. Gümülcine Başkonsolosu  Ali Rıza AKINCI   Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi  BAKEŞ'in Gümülcine'deki  merkezini ziyaret etti. 

Birlik Gazetesinde yayınlanmakta olan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve çalışanların hazır bulunduğu ziyarette Başkonsolosa BAKEŞ’in bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi verildi. Yeni projeler ve yapılması düşünülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

alt

BAKEŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve 1. TKG üyesi GALİP GALİP (sağdan 3.) ziyaretlerinden dolayı  Başkonsolosa teşekkür etti ve Batı Trakya’daki görevlerinde başarı diledi.

Ziyaret haberi Rodop Rüzgarı Gazetesinde de yayınlanmıştır. Bu linki ziyaret ederek fotoğraflı habere ulaşmak mümkündür.