alt
 
1. TKG Programına Irak'tan katılan NURİ SALİHİ   Bahreyn Krallığını başkenti Manama kentinde 19-21 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen düzenlenen 1. Uluslararası Girişimciik Yatırım Forumu'na katıldı.
 
UNIDO  Birleşmiş Milletler Edüstriyel Gelişme Organziasyonu desteğiyle Bahreyn Başbakanı Prens Khalifa bin Salman Al Khalifa'nın evsahipliğinde Manama'da  Ritz&Carlton Hotel Otelde düzenlenen "First International Entrepreneurs Investment Forum"a 75 farklı ülkeden girişimci ve yatırımcılar katıldı.
 
"First International Entrepreneurs Investment Forum" hakkında ayrıntılı blgilere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.
 
alt
 
1. TKG  üyesi NURİ SALİHİ (ortada)  toplantı sırasında Türkiye'den, KKTC'den  ve Azerbaycan'dan Foruma katılan işadamları ile tanıştı ve yeni bağlantılar kurma fırsatı buldu.
 
Irak'ın Türkmen bölgesinde  Kerkük'te yaşayan NURİ SALİHİ, devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör e elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir.
 
alt
 
1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'tan katılan NURİ SALİHİ  (sağdan 2.)  Forumun bir oturumunda moderatörlük görevi üstlendi. 
 
T.C. Manama Büyükelçiliğinde görev yapan dış ticaret müşavirliği yetkilileri Foruma katıan Tük işadamları ile yakından ilgilendi.
 
UNİDO'nun organizasyonunda düzenlenen  1. Uluslararası Girişimciik Yatırım Forumu hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.
 
alt
 
1. TKG üyesi NURİ SALİHİ,    "1. Uluslararası Girişimciik Yatırım Forumu"nun etkin ve yararlı olduğunu vurguladı.