TOBB tarafından düzenlenen  10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Karadağ temsilcisi olarak katılan SENAD PETOVİC OKCU (sol başta) Türkiye'den Karadağ'a giden bir grup işadamı ile birlikte 20 Ocak  2015 Salı günü  T.C. Karadağ Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır'ı ziyaret etti.

SENAD PETOVİC OKÇU inşaat  alternatif enerji, marina işletmeciliği, ve danışmanlık  alanlarında  faaliyet gösteren şirket sahibidir. Yarı zamanlı olarak İstanbul’da yaşamaktadır.

10. TKG üyesi SENAD PETOVİC OKCU  (sağ başta) aralarında yakın arkadaşları da bulunan  Türk işadamları heyeti için hazırladığı  Karadağ ziyareti programı katılımcılar tarafından çok yararlı bulundu.

Türk işadamları grubu Büyükelçi Mehmet Niyazi Tanılır'ın  (sağdan 3.)  başkent Podgorica'da nbir lokantada düzenlenen   akşam yemeği davetini kabul etmesinden ve birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.