alt

15. TKG programına Afganistan'dan  katılan BABUR JAMAL  Dubai'de  25-28 Ocak 2010  tarihinde düzenlenen The Arab Health Exhibition and Congress 2010  kapsamında çeşitli görüşmeler yaptı ve yararlı bağlantılar kurdu.

alt
 
15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Adfgmaistan'dan katılan BABUR JAMAL (sağda) medikal sektöründe çalışan çok sayıda firma yetkilisi ile fuar alanında tanışma ve görüşme fırsatını değerlendirdi.
 
alt
 
BABUR JAMAL (solda) fuara katılan Türk firmalarının standlarını ziyaret ederek, farklı seçenekleri değerlendirdi.
 
The Arab Health Exhibition and Congress 2010  sağlık sektöründe Ortadoğu'da çok önemli bir pazar oluşturmaktadır. Dünyadaki en önemli medikal fuarlaradan biri olarak medikal teknoloji üreticilerinin yoğun ilgisini çekmektedir.
 
alt
 
Toplam  58 ülkeden 2653 firmanın  86 bin m' alanda stand kurarak ürün ve hizmetlerini sergilediği fuarı 141 ülkeden 61.300  kişi ziyaret etmiştir.  
Arab Sağlık Fuar ve Kongresi 2010 hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.
 
alt
 
BABUR JAMAL (solda)  fuar izlenimlerini facebook sayfasında paylaşmaktadır.  Bu linkin ziyaret edilmeis önerilmektedir.
Arab Health Exhibition 2010 ile ilgili genel görüntülere ve farklı görsellere bu linkten ulaşmak mümkündür.
 
alt
 
15. TKG programı Afganistan temsilcisi BABUR JAMAL (solda)  yoğun fuar ziyaretlerinden sonra, arkadaşları ile birlikte  Dubai'nin ünlü meydanlarını, büyük mimari projelerini ve havuz ve marinalarını gezerek dinlendi. 
 
Arab Health Congress Ortadoğu bölgesinin en büyük sağlık ve medikal sektöerel fuarıdır. Dünyanın ikinci en büyük sağlık hizmetleri ve medikal ürünler fuarı olan Arab Health Congress 26-29 Ocak 2015 tarihinde  40. yılını kutlayacak. 
 
The Dubai International Convention and Exhibition Center'de  düzenlenecek  the Arab Health Congress 2015 hakkında detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.
 
Bu yıl 40. kez kapılarını açacak olan fuarla ilgii detaylı bilgilere ulaşmak için bu linkin de  ziyaret edilmesi önerilmektedir.