alt

15. TKG programına Slovenya'dan katılan (DZELİL  SALİJİ) CELİL SALİH  İtalya'nın Rimini kentinde düzenlenen  dünyanın en büyük dondurma ve yaş pasta fuarı  SIGEP 2015'e katıldı.

SIGEP 2015, 36. Dondurma, Tatlıcılık, Şekerleme ve Fırıncılık Fuarı 17-21 Ocak 2015   tarihleri arasında   İtalya'nın  Rimini şehrinde düzenlenmektedir.

Teması dondurma, çikolata, pasta, fırıncılık, pizza, dekorasyon, üretim ve teşhir ekipmanları olan Sigep Fuarı, sektörün en önemli uluslararası etkinliği olması ile tanınmaktadır. Hammaddeler, temel ürünler, makine araç gereçleri, dondurmacılar için üretim ve teşhir ekipmanları, pastaneler, fırınlar, pizzacılar ve en son trendlerin tamamı bu fuarda sergilenmektedir. Sunumlar, yarışmalar, uluslararası şampiyonluklar, eğitim kursları ve seminerler ise bu fuarı tamamlamaktadır.

SIGEP 2015 Fuarı hakkıdnaki bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. Fyarın tanıtım videsounu da görüntülemek mümkündür. 

alt

15. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı katılımcısı DZELİL SALİJİ  (solda)  SIGEP Fuarı sırasında  hammadde tedarik eden ve ekipman üreten çoks sayıda firmanın yöneticileriyle görüşme fırsatı buldu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programına katılan  DZELİL SALİJİ aslen  Makedonya kökenlidir ama Slovenya’da  yaşamaktadır. Yiyecek, içecek sektöründe faaliyet göstermektedir. Unlu mamul ve pasata üretmekte, 7 ayrı pastane ve frozen yoğurt satış noktasından kendi üretimlerini tüketicilere sunan firketin  sahibi ve üst düzey yöneticisidir. 

alt

15. TKG üyesi CELİL SALİH  (sağda) SIGEP 2015 kapsamımda farklı ürünler, farklı konseptler ve farklı sunumlar görmekten ve bilgi almaktan çok  memnun oldu. 

alt

SIGEP 2015 hakkında detaylı bilgilere SIGEP ana sayfasına ait olan  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

DEZELİL SALİJİ  (sağda) ve iş arkadaşları SIGEP 2015 Fuarında yoğun firma ve stand ziyaretleri arasında  bir mola anını paylaştılar.